2777
2789

ب جز گل و شیرینی 

یه هدیه خاص 

شایدم خودم برم پیشش بمونم

نظرتون چیه؟ چی ببرم؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندسالشه خواهرت و جنسیت بچش چیه!

عزیزم ۳۴ هست و بچش پسره

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

برای خودش یا بچش؟ اگه بچه هست که یه عروسک بسته به جنسیتش .

اگه برای خودش هست بسته به بودجه ای که داری پلاک طلا و سکه پارسیان و .. گرفته . یااگه به بدلیجات علاقه داره سرویس اکسسوری بخر.

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

طلا سکه

اونو بعدا میدم

الان منظورم یه هدیه جالب برای بیمارستان بود

۳۴بچش پسر

اگه پول داری طلابگیرو اسم پسرشو روش بده حکاکی کنن 

اگرم اونقدر بودجه نداری یه سری لباس ست مادر وفرزندی هست خیلی شیکن ازاونا بگیر براش یادگاریم میمونه براش

بچه اولشه؟

سلام عزیزم خاله شدنت مبارک باشه🥰

الان خیلی لباس بچه گرون شده خیلیم نیازه براش لباس بخریایک تیکه ازوسایل بچه یاسیسمونی خیلی بیشتربدردش میخوره تاچیزای دیگه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

چقدر هزینه کنی برای کادوت؟

مثلا تا یک

البته برای بیمارستان جای گل و شیرینی

وگرنه هدیه تولد طلا یا پول میدم