2777
2789
😂😂 اون دیونه شدن فک کنم تو هر سنی هست نه!

دقیقا پسر میشی بخدا من ۲۶سالمه وایی روزی صد بار جمع میکنم پسرم می‌ریزه بچه دار شدن یعنی خداحافظی با خونه مرتب سلام خونه در از اسباب بازی 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالگی مادر شدی؟ و تونستی کنارش به درس یا کار برسی؟

من لیسانس داشتم و شاغلم بودم امسال فروردین بچم به دنیا اومد  توی ۲۴سالگی مادر شدم 

میتونم برگردم سر کارم و تقریبا کارم از ساعت ۸تا ۱اما خودم وابستگی شدید دارم به بچم و نمیتونم تنهاش بزارم  اما کنارش بودن خیلی لذت بخشه برام و حالم خیییلی خوبع شاید یکسالش شد برم سرکار 

سخت ترین کار دنیا مادر شدن

وای من میترسم و از طرفی الان۲۳سالمه قبلش علاقه نداشتم ب بچه دار شدن ولی اخیرا یه حسی تو وجودم زنده شده که همش یه بچه کنارم تصور میکنم و واقعا قلبم خوشحال میشه اما نمیدونم این حس هیجانیه و ازبین میره یا واقعیه

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

من لیسانس داشتم و شاغلم بودم امسال فروردین بچم به دنیا اومد توی ۲۴سالگی مادر شدم میتونم برگردم سر ک ...

منم لیسانس دارم و هنوز جایی مشغول به کار نشدم ولی میشم و اینکه واقعا منم جات باشم بچمو ول نمیکنم برم

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

وای من میترسم و از طرفی الان۲۳سالمه قبلش علاقه نداشتم ب بچه دار شدن ولی اخیرا یه حسی تو وجودم زنده ش ...

بچه دار شدی با خواب و استراحت و گردش و تفریح راحت خداحافظی کن ولی خب بچه میشع همه چی آدم سعی کن بارداری خوب و آروم و بدون استرس داشته باشی و مطمئن شو شوهرت تو این راه کمکت میکنه تنهایی خیلیییییییی سخته

منم لیسانس دارم و هنوز جایی مشغول به کار نشدم ولی میشم و اینکه واقعا منم جات باشم بچمو ول نمیکنم برم

اره دلم نمیاد اما از لحاظ مالی اگه بخوام اونجور که ارزوشا دارم بزرگش کنم باید برم سر کار