2777
2789
عنوان

حمله پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 49 پست
من این جوریم که معدم به هم می‌پیچهخیلی بی قرارمخیلی سردمه در حدی که با ده تا پتو هم گرمم ننیشهو خیلی ...

این پانیک نیست سعی کن خودتو کنترل کنی تا به پانیک نرسه

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

اینو از منی داری میشنوی که چندساله حمله پنیک بهش دست میده و تا حد زیادیم تونستم کنترل کنماصلااا خودت ...

من دیگه داشتم خفه میشدم این مدت مجبور شدم برم دکتر ولی زود قطعش میکنم دوسال پیش هم همینطور شدم خدا کنه بتونم زندگی کنم

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی بده واقعا ولی بهتره بری دکتر داروی الکی نخور

از استاد دانشگاهمون پرسیدم اونم گفت عوارض دارو خیلی زیاده کارخوبی کردم کنارش گذاشتم

با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍

از استاد دانشگاهمون پرسیدم اونم گفت عوارض دارو خیلی زیاده کارخوبی کردم کنارش گذاشتم

اره میدونم عوارضش رو ولی چیکار کنیم دیگه 😭🥲

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

آها اوکی چون من قبلاً دوسال پیش هم مصرف کرده بودم

ببین شما یه حمله و اضطراب شدید را رد کردید با یکبارمصرف دارو یهو همش غیب نمیشه بقول خودتون الان یه سری از علایم پنیک را ندارید اما هنوز کامل رفع نشده باید یکم زمان کوتاه بدید البته اگه خیلی اذیت هستید با دکتر مشورت کنید سر خود دارو را قطع یا کم و زیاد نکنید

ببین شما یه حمله و اضطراب شدید را رد کردید با یکبارمصرف دارو یهو همش غیب نمیشه بقول خودتون الان یه س ...

آها باشه چون تهوع دارم ترسیدم

عزیزم سرچ کن هرکدوم به اعصاب مربوطه رو نخور

منم پانیک میشدم رفتم دکتر قلب

چنتا قرص نوشت پسر خالم پرستاره گفت اونی ک قرص اعصاب رو نخور

الانم خوب خوبم

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

منم بعد زایمان دچار اضطراب و پنیک شدم دکتر بهم آسنترا داد تا یه هفته اضطرابمو شدیدتر کرده بود در حدی که اصلا نمیتونستم تحمل کنم مخصوصا غروبا، ولی بعد یه هفته حالم خیلی بهتر شد  البته در کنارش پوکسایدم میخوردم یکم اضطرابمو کمتر میکرد

عزیزم سرچ کن هرکدوم به اعصاب مربوطه رو نخورمنم پانیک میشدم رفتم دکتر قلبچنتا قرص نوشت پسر خالم پرستا ...

یکیش نورتریپتیلین یکیش هم فلوکسامین به نظرت چیکار کنم؟

منم بعد زایمان دچار اضطراب و پنیک شدم دکتر بهم آسنترا داد تا یه هفته اضطرابمو شدیدتر کرده بود در حدی ...

خداروشکر 

مال من یکیش نورتریپتیلین یکیش فلوکسامین میترسم عوارض وحشتناک داشته باشه

یکیش نورتریپتیلین یکیش هم فلوکسامین به نظرت چیکار کنم؟

خودت سرچ کن عزیزم اولی زده بنظر نمیرسه برا نوجوانان مفید باشه دومی زده زد افسرگی رسما قرص اعصابه، 

من پنیکم اینجوری بود ضربان قلب ب شدت بالا درحدی ک صداش تو تمام وجودم پخش میشد 

حس میکردم دارم ممیرم و میگفتم نمیخوام بمیرم 

شبا از ترس مرگ از خواب میپریدم خیلی بد بود

فکر میکردم مشکل از قلبمه رفتم دکتر قلب

اکو گرفت گفت پنیک میکنی بخاطر استرس و ایناس

و خلاصه این دارو هارو داد

یه پرنوال ی قرص معده ی قرص برای اعصاب اسمش یادم نیس یه قرص قلبی شکل  یه قرص برای مواقع اضطراری 

ک قرص اعصاب نخوردم بقیشون خوردم

قرص اضطراری ام دوتاش بیشتر نخوردم 

و خوب خوب شدم 

شمام بهتره خودتو عادا ندی ب قرص اعصابببب

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

خودت سرچ کن عزیزم اولی زده بنظر نمیرسه برا نوجوانان مفید باشه دومی زده زد افسرگی رسما قرص اعصابه، من ...

اشتباه نوشتم نورتریپتیلین ، کلومیپرامین ۱۰ هست