2777
2789
عنوان

سرد و یخ بودن پا وبارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
ببخشید شما دوتا گل پسردارید.خدا حفظشون کنه الهیببخشید شما دقیق روز تخمک گذاریتون اقدام کردید که پسر ...

فدات شم گلم ممنونم. راستش من کلا پریودی منظمی ندارم که روز تخمک گذاریمو بدونم😂😂😅 ولی سر هر دو تا بارداریم تقریبا ۳۶ ساعت بعد از تیر کشیدن زیر شکمم رابطه داشتیم. اتفاقا به قصد تعیین جنسیت اقدام نکردیم و چون بیشتر از ۲۴ ساعت از تیر کشیدن تخمدانم گذشته بود بیشتر انتظار داشتم بچه هام دختر باشن

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات شم گلم ممنونم. راستش من کلا پریودی منظمی ندارم که روز تخمک گذاریمو بدونم😂😂😅 ولی سر هر دو تا ...

عزیزم خدا حفظ شون کنه برات..

😂😂

من مشکل تنبلی تخمدان ندارم .فقط یک لوله رحمی دارم بخاطر همین بعداز یکسال دکتر برام لتروزول و تاموکسیفن و دوتا آمپول اچ ام جی نوشت..حالا خیییلی دلم میخواد این ماه گرفته باشه وباردارباشم

عزیزم خدا حفظ شون کنه برات..😂😂من مشکل تنبلی تخمدان ندارم .فقط یک لوله رحمی دارم بخاطر همین بعداز ی ...

خیلی گشنم میشه دیروز تاحالا.سرگیجه هم نصف شبادارم و زیردلم انگار یه حالت کوفتگی هست.و پاهام هم یخ یخ هست

خیلی گشنم میشه دیروز تاحالا.سرگیجه هم نصف شبادارم و زیردلم انگار یه حالت کوفتگی هست.و پاهام هم یخ یخ ...

انشالله باردارین عزیزم و دو قلو و از هر جنسیتی که دوست دارین😍😍❤️

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..