2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اونو نمیگم Gemini:) هوش مصنوعی گوگله

همین Gemini اون i آخرش eye تلفظ میشه درستش GeminEye هست بزن گوگل سرچ کن متوجه میشی جمینای درسته یه کلمه یونانی هم هست خود جمینای هم بگی معرفی بکنه خودشو میگه من جمینای هستم نه جمینی

باهوش این نسخه ی مایکروسافت کوپایلت هست که نسخه ی دقیق و اصلی gpt5 رو بصورت رایگان داخلش داره حتی لی ...

این نسخه ها کامل نیست . لایسنس مایکروسافت 365 میخواد . برای کسی که اشتراک رو خریده به درد میخوره و گرنه تمام امکانات رو نمیشه استفاده کرد . چرا فکر کردی رایگان بودنش یعنی اینکه از کل امکاناتش میشه استفاده کرد ؟ 

هرگز از این ربات ها چیزی نخرید ایشون هم به احتمال زیاد اکانت تبلیغاتی اون ربات هستاصلا هوش مصنوعی ها ...

اینا واسطه هستن . چرا منتظری یه حرفی بزنی فقط بدون اطلاعات ؟ دومیلیون اشتراک پلاس اختصاصی هستش . سیصد تومن اشتراک بیزینس . 

دروغ میگه ، حساب واقعی هوش مصنوعی ها زیر 2 تومن نیست اصلا نیازی هم نیست بخری خیلی از هوش مصنوعی ها ر ...

نه میدونی چت جی پی تی چه انواعی داره ، نه فرق بین هوش مصنوعی و سایتش رو می‌دونی ، فقط خواستی ثابت کنی من دروغ میگم در حالی که حتی اطلاعاتی نداری . 

این نسخه ها کامل نیست . لایسنس مایکروسافت 365 میخواد . برای کسی که اشتراک رو خریده به درد میخوره و گ ...

کی گفت کل امکاناتش ؟ اصلا اون کل امکاناتش به درد استفاده عمومی نمیخوره وگرنه رایگانش جوابگوی همه چی هست

هم GPT5 رو میشه کاملا رایگان بدون محدودیت استفاده کرد

هم محدودیت اپلود تصویر و فایل نداره

هم محدودیت تولید عکس رو نداره

کاملا رایگان همه ی موارد بالا 

تو چرا ناراحتی از اینکه ناراحته ؟ تیرت به سنگ خورد؟

میتونی از هوش مصنوعی حرفی از خودت بزنی ؟ بسم الله 

امدی تاپیک هوش مصنوعی زدی به خیال خودت و حتی تلفظ درستش را هم بلد نیستی خب قبلش تو گوگل بنویس gemini pronunciation تا حداقل برات یه بار تلفظ بکنه اینجوری نشی خب

کی گفت کل امکاناتش ؟ اصلا اون کل امکاناتش به درد استفاده عمومی نمیخوره وگرنه رایگانش جوابگوی همه چی ...

خب تو میتونی از نسخه های قدیمی مثل GPT5 استفاده کنی 

من پیشنهادی که دادم برای چت جی پی تی 5.1 بود(البته اگه اسمشو درست گفته باشم استاد)

تو به هر دری بزن از سایت های رایگان استفاده کنی منم راهکار درست میدم به همه 

می‌دونی ورک اسپیس GPT چیه؟ اگه نمیدونی پس لازم نمی‌بینم باهات بحث کنم چون اطلاعاتت در حد کانال فان تلگرامیه

امدی تاپیک هوش مصنوعی زدی به خیال خودت و حتی تلفظ درستش را هم بلد نیستی خب قبلش تو گوگل بنویس gemini ...

مردم راه استفاده رو یاد بگیرن و به کارشون بیاد بزار تلفظ رو اشتباه بگن

تو که تلفظ رو درست میگی الان متخصص ماشین لرنینگ و Ai شدی؟

بخواب بابا

مردم راه استفاده رو یاد بگیرن و به کارشون بیاد بزار تلفظ رو اشتباه بگنتو که تلفظ رو درست میگی الان م ...

حالا که دیدی اشتباه کردی زدی جاده خاکی ؟ اونی که خوابید تویی که اومده بودی با تبلیغ ربات تیغ بزنی نشد

اکانت فیک

این اکانت تبلیغاتی و فیک هست . میاد میگه سوال هوش مصنوعی بپرسید و بعد شما میگی از کجا نصب کنم میگه رایگان ها به درد نمیخوره و بیایید یه رباتی هست اونو استارت بزنید پول بریزید هرگز این کارو نکنید و به هیچ ربات تلگرامی نرید . برای هوش مصنوعی نیاز به ربات تلگرامی نیست اونا همشون فیک و کلاهبرداری ان

هوش مصنوعی های رایگان و خیلی عالی معرفی میکنم خاستید استفاده کنید : 

1 - مایکروسافت کوپایلت که توش بدون محدودیت میتونید حتی از نسخه ی 5 چت جی پی تی استفاده کنید ادرس copilot.microsoft.com اپلیکیشن هم داره 

2 - دیپ سیک که کاملا رایگانه هیچ محدودیتی نداره دیپ سیک ، فقط برای api باید پول بدید که اونم برای شما نیست برای کاربران حرفه ایه تو گوگل بزنید deepseek هم اپلیکیشن داره هم سایت 

3 - چت جی پی تی تا یه حدی رایگان ولی چت کردن باهاش کلا رایگانه chatgpt.com