2777
2789

الان بعد چندسال میرم از سالن مطالعه استفاده کنم مرتیکه عقده ای نزاشت،نه عضوم کرد نه گذاشت حتی یک ساعت برم تو سالن مطالعه ،احمق خوبه بهش گفتم پس میارم کتابارو اهدا هم میکنم،بهشم گفتم راهم دوره با اینهمه کتاب اومدم بعضیا ذات ندارن واقعا!

جریمه دیرکرد کتاب طی چهار سال چقدره کسی میدونه

یجوری میرم انگار از اول نبودم

عووووووووو از کرونا تا الان؟؟؟؟

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ساله نبردی بعد طلبکارم هستی :/

طلبکار نیستم،بهش گفتم گم کردم،چون برا بچه برده بودم گمشون کرد خواستم اهدا کنم البته یه کتابخونه دیگه بود،یک ساعت استفاده از سالن مطالعه خیلی زیاده!!!

خوب اینسری رفتنی می بردی با خودتقانونش هستش

یخ کتابخونه دیگه بود راهش دور بود،هزینه دیرکرد پرسیدم نگفت ،یعنی متنفرم از بعضی از این پذیرشا اینقد عقده آخه!

طلبکار نیستم،بهش گفتم گم کردم،چون برا بچه برده بودم گمشون کرد خواستم اهدا کنم البته یه کتابخونه دیگه ...

خب بالاخره کارتون بی مسئولیتیه که کتاب رو بردین و گم کردین بعد چهار سال هنوز پس نیوردین. هر جایی قانون خودشو داره

Entp💅

هرکی طی این 4سال نتونسته کتاب امانی بخونه،حق الناس ش گردن توعه..چند تا تریلی دانش آموز رو اون دنیا ب ...

کتاب قصه کودک برا بچه۷ساله،تریلی دانش آموز چیه😂

خب بالاخره کارتون بی مسئولیتیه که کتاب رو بردین و گم کردین بعد چهار سال هنوز پس نیوردین. هر جایی قان ...

تا حالا ندیدم کتابخونه ای برای استفاده از سالن مطالعش اینحوری سخت بگیره اونم کتابخونه عمومی!!!!!اول صبحی انگار برج زهرمارن

کتاب قصه کودک برا بچه۷ساله،تریلی دانش آموز چیه😂

باشه..

چندتا تریلی مهدکودکی رو باید راضی کنی..

اگه به خاطر نخوندن اون کتاب،بی فرهنگ شدن و موجب آزار روحی والدین و اطرافیان شدن،همه ش تقصیر توعه و باید چند لکموتیو خانواده اونها رو هم راضی کنی..

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

تا حالا ندیدم کتابخونه ای برای استفاده از سالن مطالعش اینحوری سخت بگیره اونم کتابخونه عمومی!!!!!اول ...

کتابخونه ما هم همینطوریه. جریمش برای هر کتاب روزی ۵۰۰ تومنه برای ۴ سال میشه ۱۴۶۰

البته چون کتاب رو گم کردی فکر کنم باید یه کتاب هم اهدا کنی بجاش

Entp💅