2777
2789
عنوان

براتون عکس بزارم ⁉️هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 61 پست
از کجا فهمیدید زرنگ به نظر میاد؟ 😬

کلا خیلی منطقی و زرنگه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

آره آره خیلی زرنگ بنظر میاد من ۲۳ اون ۲۶

بنظرم این از اون مدلا باشه ک چجوری بگم فقط بخوان تایمشونو پر کنن.بنظرم اگر میخوای بری تو رابطه توی رابطه ایی برو ک ادمش . ادمی باشه ک دنبال ایندس.

یکم ب چهرش میخوره از اون اب زیر کاها باشه. البته ب نظر من 

چند وقته باهاش حرف میزنی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خیلی منطقی و زرنگه

اشتباه ریپلی کردم منظورم به اون کسی بود که از عکس گفت زرنکه و ..

از عکس هیچ چیزی از شخصیت و .. نمیشه متوجه شد! 

فقط میشه گفت این دو نفر ظاهرشون به هم میان یا نه 

اونم سلیقه ای هستش !

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بنظرم این از اون مدلا باشه ک چجوری بگم فقط بخوان تایمشونو پر کنن.بنظرم اگر میخوای بری تو رابطه توی ر ...

اوهوم متوجه ام 

یک هفته است باهم آشنا شدیم 

خودشم بهم گفت اول از سر حوصله سر رفتن اومدم ولی وقتی بهات آشنا شدم بهت جذب شدم و کشش دارم 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

چند وقته با هم هستید ؟

یک هفته 

بگذار

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

اوهوم متوجه ام یک هفته است باهم آشنا شدیم خودشم بهم گفت اول از سر حوصله سر رفتن اومدم ولی وقتی بهات ...

دروغ مهضه بنظر من طبق حس خودم میگم البته عزیزم ولی بنظرم دروغ میگه من حس میکنم ادمیه ک فقط حوصلش سر رفته برای توام بد نیست تایمتو اگر میخوای پر کنی و دل بستش نشوعزیزم

یک هفته

پس تازه اول راهه 

چطور بعد از یک هفته میگی بوی فرزند ؟ 

چطور الان که یه هفته هستش می‌پرسی به هم می‌آییم یا ن؟ 

اصلا چرا باید تو هفته اول به این چیزا فکر کنی ؟

تمام فکر و ذهن تو باید این باشه که :  هدف این پسر از رابطه دوستی چیه!؟

قصدش ازدواجه یا نه ؟ 

این که خودش چی میگه مهم نیست ! 

این که شبیه چه آدمایی رفتار می‌کنه مهمه! 

باید حواست به رفتار خودت هم باشه و چهارچوب و خط قرمز های درست  رو تعریف کنی و تمرکز کنید آیا تخطی می‌کنه یا نه ! 

آیا ارزش و احترام قائل هستش به خط قرمز هات 

و هزاران مورد دیگه که باید مورد توجه ات باشه تا در آینده آسیب نبینی 

الان زمان درستی برای احساسی بودن تو درجه بالا نیست ! 

تاپیکام رو در مورد رابطه و دخترا و .. هست بخون 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

دروغ مهضه بنظر من طبق حس خودم میگم البته عزیزم ولی بنظرم دروغ میگه من حس میکنم ادمیه ک فقط حوصلش سر ...

آخه من خوشم اومده ازش 

باشه چشم حتما یادم میمونه مرسی که نظر دادین ❤️

پس تازه اول راهه چطور بعد از یک هفته میگی بوی فرزند ؟ چطور الان که یه هفته هستش می‌پرسی به هم می‌آیی ...

آره به خط قرمز هام خیلی توجه داره کلا بخاطر همین ازش خیلی خوشم میاد 

هدفش هم میگه ازدواج نمی‌دونم واقعا 

آره به خط قرمز هام خیلی توجه داره کلا بخاطر همین ازش خیلی خوشم میاد هدفش هم میگه ازدواج نمی‌دونم واق ...

این و بدون هیچوقت نباید خط قرمز هات شکسته بشه 

اگر خط قرمزی شکسته بشه به هر دلیلی تو شکسته میشی و ارزشت به شدت میاد پایین ! 

الان دوره آشنایی هستش 

هدفش هم ازدواج باشه به هر دلیلی احتمال این وجود داره که تموم بشه 

اگر حجم احساساتی که بهت میده زیاده تو این هفته اول 

بیشتر نگران باش! 

هر زمانی تو رابطه احساس امن نکردی  ( امن به معنای راحتی روح و روان و جسم و روح و..) 

یقین داشته یه جای کار میلنگه

چقدر این جملات آشناست 😀🤪

چرا ؟😂