2777
2789

آدمایی که همه ازشون بدشون میاد از بس که کارای وحشتناکی کردن 

آیا میتونن آدمی بشن که گذشته رو بتونن پاک کنن ؟ 

مثلا آدمای قاتلی که بخشیده شدن یا خیانتکار یا دورو .....

به نظرتون میتونن یه جوری تغییر کنن که دیگه جاش نمونه ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس آثاری که به جا گذاشتن چی میشه ؟ و مردمی که ازشون نفرت خواهند داشت و هیچوقت کاراشون از ذهنشون پاک ...

خب باید جبران کنن دیگه تا حدی که میتونن و دل اونایی که اذیتشون کردن به دست بیارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پس آثاری که به جا گذاشتن چی میشه ؟ و مردمی که ازشون نفرت خواهند داشت و هیچوقت کاراشون از ذهنشون پاک ...

خب باید جبران کنن دیگه تا حدی که میتونن و دل اونایی که اذیتشون کردن به دست بیارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

خب فرضا کسی که قتل کرده حتی اگه خانواده مقتولم ببخشنش 

بازم همه مردم ازش نفرت دارن و به چشم قاتل نگاهش میکنن در صورتی که شاید دیگه اون آدم سابق نباشه 

و عذاب وجدان اون کسی که کشته تا اخر گریبان گیرشه

خب فرضا کسی که قتل کرده حتی اگه خانواده مقتولم ببخشنش بازم همه مردم ازش نفرت دارن و به چشم قاتل نگاه ...

خب باید خودشو ثابت کنه که خوب شده اینقدر کار خیر بکنه تو دید مردم عوض بشه مردم یه ادم عوض بشه میفهمن به مرورحالا نه زود ولی بعد 20 سال همه میفهمن این عوص شده

خدا راه برگشت و باز گذاشته اگر تصمیمش جدی باشه و توبه واقعی کنه میشه اما یه عده هستن که میگن خب ما گناه میکنیم بعدش توبه میکنیم درمورد اینا توبه پذیرش نمیشه اینا اصلا فلسفه توبه رو میبرن زیر سوال ازش استفاده میکنم تا گناهشون و بکنن خیالشون هم راحت کنن یجوری