2777
2789

تاحالا دیدین؟منظورم شخص خاصی نیست همینطوری از خدا طلب ی همسر با مشخصات دلخواه و دقیقااا همونجوری گیرش بیاد خیلیم خوب باشه از همه لحاظ... اگه بوده تعریف کنید لطفا دقیقا با تک تک ویژگی های دلخواه خود شخص

خواهشاً اگر اعتقاد ندارید به هیچ عنوانننن کامنت نزارید تو تاپیکم نمک هم نریزید اصلا حوصله دعوا ندارم🙏با تچکر

ن

اره من با نماز جعفر طیار با کسی ازدواج کردم که مشخصاتی که تو نمازم گفته بودم داشت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوره یس بخونید حتی شده معنیشو واقعا آرامش بخشه وحدیث داریم باعث ازدواج میشه ان‌شاءالله که دعاها و خواسته‌هاتون برآورده به‌خیر بشن الهی آمین یا رب العالمین 

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
واقعا یعنی همه رو داشت

اره تازه یه سری چیزا رو من نگفته بودم خدا اشانتیون داد 😁مثلا خوشگلی برام ملاک نبود و نگفتم ولی خدا اشانتیون داد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه کاری انجام دادی عزیزم؟

ببین خیلی دعاوچله برداشتم خیلی قانون جذب انجام دادم نشد تا اینکه یک دعاهست باید ۴۰تاسه شنبه هر سه شنبه یکبار دعا توسل بخونی وهدیه کنی به امام جواد،تونت بزن قشنگ میاره چطوریه واصلا سنگین نیست خیلی راحته من وسطاش تقریبا ازدواج کردم اصلا باورم نمیشد خودم وخیلیارو دیدم باهمین دعا ۴۰بار دعاتوسل ازدواج کردن

💍❤️

خداروشکر عزیزم خوشبخت باشیمثلا ملاکات چیبودو چندبار خوندی

باور کن ملاکام یادم نیست من فقط الان بالای 8 ساله ازدواج کردم 

فکر کنم 5 بار خوندم بازم عددش یادم نیست دقیق چون خیلی سال گذشته

ببین خیلی دعاوچله برداشتم خیلی قانون جذب انجام دادم نشد تا اینکه یک دعاهست باید ۴۰تاسه شنبه هر سه شن ...

اسمش بگو گلم

والا ناامیدم کردی گفتی نصفه نتیجع گرفتی😬😂

شاید بختت بسته بوده

من خستگار زیاد دارم ولی خیلی سختگیرم میخام اون چیزی که میخام بیاد 

شبیه میاد ولی کامل نه منم قبول نمیکنم

ن