تاحالا دیدین؟منظورم شخص خاصی نیست همینطوری از خدا طلب ی همسر با مشخصات دلخواه و دقیقااا همونجوری گیرش بیاد خیلیم خوب باشه از همه لحاظ... اگه بوده تعریف کنید لطفا دقیقا با تک تک ویژگی های دلخواه خود شخص
خواهشاً اگر اعتقاد ندارید به هیچ عنوانننن کامنت نزارید تو تاپیکم نمک هم نریزید اصلا حوصله دعوا ندارم🙏با تچکر
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سوره یس بخونید حتی شده معنیشو واقعا آرامش بخشه وحدیث داریم باعث ازدواج میشه انشاءالله که دعاها و خواستههاتون برآورده بهخیر بشن الهی آمین یا رب العالمین
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
ببین خیلی دعاوچله برداشتم خیلی قانون جذب انجام دادم نشد تا اینکه یک دعاهست باید ۴۰تاسه شنبه هر سه شنبه یکبار دعا توسل بخونی وهدیه کنی به امام جواد،تونت بزن قشنگ میاره چطوریه واصلا سنگین نیست خیلی راحته من وسطاش تقریبا ازدواج کردم اصلا باورم نمیشد خودم وخیلیارو دیدم باهمین دعا ۴۰بار دعاتوسل ازدواج کردن