2777
2789
من فقط با شکرچای شیرینالان ک سرده یه چوب دارچینم میزارم توش به به

چه غمی داره اکانتت🫠

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به غیر از قند خوشمزه ام با هیچی نمیتونم بخورم، بخدا قند و چایی مون انقد خوشمزه هس که هرکی بیاد خونم 6 هفت تا چایی میخوره، همش میگه چایی بیار، دوباره و سه باره چایی دم میکنم، البته شوهرمم میگه چایی های خودمون رو در کجا نخورده ام از بس چایی هاشون بدمزه و هول هولکی درست میکنن که اسمش چای باشه 🤣🤣🤣🤣🤣

مربای چی ؟

انبه و سیب

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چجوری به منم بگو

خرمارو پوست و هستش و میگیرم با ساقه طلایی پودر شده و کنجد و یکم پودرهل تو تابه با کمی کره خیلی کم تف میدم و میریزم ظرف دردار با چایی چون هوا سرده طبع بدن سرد و اکثر غذاها سرده این خیلی خوبه گاهی تنوع هم میدم یه بار گردو میزنم یه بار ارده شیره... 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

درمورد امضات دروصف حضرت علی ع میگی؟

حتمااا

خلاصه ترین حالت ممکن رو میگم

شجاع و عادل بود

هم تو میدان جنگ هم حکومت داری و قضاوت

دانش بالایی داشت

در کنار قدرت و دانشی که داشت بسیار مهربون و با اخلاق بود

به نیازمند و مظلوم و ایتام خیلییی توجه میکرد

ساده زیست بود

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...