2777
2789
عنوان

دقت سونوگرافي دكتر شاكري

| مشاهده متن کامل بحث + 49584 بازدید | 67 پست
دستت دردنکنه  براغربالگری اول که دیگه گمون نکنم بشه وقت بگیرم ایشالاواس دومی میرم پیشش حالازود ...

ببين اونموقع كه من براي آنومالي رفتم صبح ساعت ٧ يكي رفت مدارك داد٢ نوبتم شد حدودا

وقت و همون روز ميداد ولي معطلي داره

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من برو پيش دكتر پريناتولوژيست

دكتر زنان هستش كه تخصصش بيمارى هاى مادرو جنين و سونو گرافياشون عاليه چون فقط مختص سونوگرافى جنين هستن .

من براى آنومالى رفتم 

دكتر پيرى دكتر معينى و دكتر صالح گر گرى اينا خوبن

سلام ، عزیزان در مورد سونوگرافی دکتر شاکری،  ایشون یک قاتل فوق‌العاده بی وجدان و بیرحم هستند  ، بنده برای تعیین جنسیت قبل از اقدام به بارداری پیش ایشون رفتم ، گفتم دختر دارم پسر می خواهم گفتند من می توانم این کار رو انجام بدهم ، بعد از کلی هزینه کردن و وقت گذاشتن ماه سوم بارداری وقتی پیششون رفتم متوجه شدیم دختر است ، هممون شوکه شدیم ، دکتر که دید اوضاع خیلی خراب است به جای عذرخواهی خیلی ریلکس اسم یک قرص سقط جنین به همسرم داد که بره بخره و بنده جنین رو سقط کنم ،   ، معلوم نیست با چند نفر اینکار رو کردند

ما دختر دوست داشتیم و این جنایت رو نکردیم ، ولی ایشون یک قاتل و جنایتکار علیرغم ظاهری مهربان و جنتلمن هستند 

من هم خودم هم خواهرم هم یکی از دوستانم تمام سونوگرافی هامونو پیش دکتر شاکری انجام دادیم. جنسیتو توی هفته 11 میگن و دقیق هست. سونوی غربالرگی هم دارن همشو ان تی آنومالی داپلر همه چی دارن.  مخصوصا سونوی آنومالی که خیلی مهمه چون تمام بدن جنین از سر تا پا بررسی میشه.

شمارشم 02188502324 ادرسش هم میدان آرژانتین خیابان بخارست - نبش بخارست 8 - اینم آدرس سایتشون

توی سایتش هم میتونین  نوبت بگیری امیدوارم نی نیهاتون به سلامتی دنیا بیان عزیزانم.

تو تشخیص جنسیت تو برگه نوشت و گفت صد در صد و اشتباه بود؟

بله عزبزم بهم پرونده آبي داد و به صورت چاپي نوشت پسر 

اما وقتي براي اعتراض رفتم پيشش گفتم جنينم دختره گفت اون مركز اشتباه گفته بخواب سونوت كنم،خوابيدم و گفت دختره پرونده رو گرفت پوشه صورتي داد و با خودكار رو پسر خط زد و نوشت دختر!!!!

بله عزبزم بهم پرونده آبي داد و به صورت چاپي نوشت پسر  اما وقتي براي اعتراض رفتم پيشش گفتم جنين ...

ببخشید خانومی. منظورتون از اینکه اون مرکز اشتباه کرده یعنی چی؟ مگه هر دو سونو رو دکتر شاکری پاستو نو نرفتید؟

ببخشید خانومی. منظورتون از اینکه اون مرکز اشتباه کرده یعنی چی؟ مگه هر دو سونو رو دکتر شاکری پاستو نو ...

عزيزم قبلا توضيح دادم دوبار به فاصله يك هفته سونو ان تي انجام دادم پيش خود شاكري گفت پسر اونجا جنسيت رو كه ميگن پوشه رو به رنگ جنسيت ميدادن

بعدش براي غربالگري دوم رفتم دكتر دليري گفت دختر

و من براي اعتراض كه رفتم پوشه آبي و صورتي كرد

عزيزم قبلا توضيح دادم دوبار به فاصله يك هفته سونو ان تي انجام دادم پيش خود شاكري گفت پسر اونجا جنسيت ...

به من هم صد در صد جنسیت رو گفت. حتی گفت برو به همه بگو ولی من صبر میکنم تا هفته ۱۸ یه موقع اشتباه نگفته باشه. ظاهرا اشتباه خیلی داشته.

م‍رکز تصویربردرای دکتر شاکری

سونوگرافی غربالگری جنین دکتر شاکری با 18 سال سابقه، دقیق ترین و بهترین سونوگرافی تهران

‍سونوگرافی‍ 

سی_تی_اسکن#

رادیولوژی#

ماموگرافی 

پانورکس سنجش تراکم استخوان

آدرس: میدان آرژانتین - خیابان بخارست (احمد قصیر) - نبش خیابان هشتم

تلفن: 02188502324

سایت اصلی مرکز

رزرو آنلاین نوبت 

صفحه اینستاگرام

گوگل پلاس 

پشتیبانی واتساپ: 02188539951

اولین و پرسابقه ترین مرکز غربالگری جنین در تهران با بیش از 18 سال سابقه فعالیت-تعیین زودرس جنسیت جنین در هفته 11 بارداری به بعد

به نظر من دکتر شاکری فقط اسم در اورده سه دقیقه نشد منو معاینه کرد یک کلام از سلامت بچه نگفت فقط از خودش منم منم کرد از خودشو دستگاهاش تعریف کرد دکترای دیگه رو مسخره کرده اخه واسه ی دکتر خنده دارو مسخرش واقعااااا

من تعریفشو از نی نی سایت شنیده بودم رفتم پیشش نه جواب سلام من و شوهرم رو داد نه خدا حافظی از همون اولم که شروع کرد حرف زدن شروع کرد تخریب کردن دکتر طهماسپ پور و چندین سونوگرافی دیگه وکلی از تخصصش تعریف کرد جنسیت رو با قطعیت ۹۸درصد گفت پسره وآلتشم تو مانیتور نشونمون داد وگفت من تنها کسی هستم که تو هفته دوازده جنسیت رو تشخیص میده تو ایران بعدشم که گفتم شما اطمینان داری که پسره گفت من انقدر اطمینان دارم که کتبی هم برات تو برگه سونوت مینویسم پسر،دو روز پیش واسه سونو آنومالی هفته هجده رفتم یه مرکز سونو دیگه که فهمیدم که شاکری هم نوع جفت هم تاریخ زایمان و جنسیت رو اشتباه گفته ،بهم گفتن صد درصد دختره،به شاکری که گفتم خیلی راحت گفت پیش میاد دیگه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\