2777
2789

بگم گیج میشم اسم مدل ها شلوار هارو هم بلد نیستم دوس دارم تنم کنم بعد هرکدوم خوب بودن بگیرم ولی وقتی میرسم میگن چ جور  شلواری میخوای خب من همو لحظه میخوام همه شلوار ها اونجا رو بپوشم تا ببینم کدوم خوبه از ی طرف هم خب نمیشه فروشنده هم اذیت میشه چی باید بگم چطوری رفتار کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو پای مانکن هست دیگه

ببین از چند تا که خوشت اومد بگو فروشنده سایز بده پرو کنی

اسمش هم لازم نیست بدونی بگو از این بدید😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مثلا بگو آقا من تابحال دمپا وراسته رو میپوشیدم میشه مدلای دیگم بهم بدی یه تست بزنم ببینم کدوم بیشتر بهم میاد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین مدلشو توصیف کن تا بهت اسمشو بگم

یا اگه خیلی سخته اسماشونو یاد بگیری

بگو قطعی تصمیم نگرفتم لطفا چند مدل نشونم مدین پرو کنم

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

از من که بدتر نیستی من اصلا نمی تونم حرف بزنم من مامانم حرف می زنه تو بیرون من افتضاحم

منم همینطور با شوهرم میرم بیرون وای همش سوتی میدم آبروم میره اصن بلد نیستم حرف بزنم 😐😂