2777
2789
عنوان

خانمای متاهل ببخشید غسل جنابت

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 63 پست
اگه غسل جنابت داشته باشیم و شلوار بپوشیم شلوار خیس بشه اون قسمت؟اون شلوار و تو دوره پاکی بپوشیم بدنم ...

اگه واقعی این سوال رو می‌پرسی که جهت اطلاع خیر

شلوار فقط نجسه

ولی اگه به سخره گرفتی

که خدا ازت قبول کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میگفتی مذهبیا بیان نه این کثیقای بی اعتقاد که سال تا سال غسل نمیکنن

تو اعتقاد داری؟ اونم به خدا؟

امکان نداره

تو از اونایی که خواهم ببخشه نمیبخشی

اخه به تو چه که تازه کثیفم خطابشون میکنی

فکر نمیکنم تو ادم خوبی باشی پس نمیتونی راجب بقیه نظر بدی!

کثیف منظورم فقط غسل نکردن نیست این که میان مسخره میکنن حال آدمو بهم میزنه

اون عملشونم بزار روی حساب اینکه

یه روز اعمال ماو اعمال اونا همه باهم بازخواست میشه

چیزی جا نمیمونه و بگذر

موفق باشی

تو اعتقاد داری؟ اونم به خدا؟امکان ندارهتو از اونایی که خواهم ببخشه نمیبخشیاخه به تو چه که تازه کثیفم ...

تو در جایگاهی نیستی که راجع به خوبی و بدی بقیه نظر بدی

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

خیر

غسل واجبی هست بعد عادت ماهیانه یا رابطه. 

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اگه واقعی این سوال رو می‌پرسی که جهت اطلاع خیرشلوار فقط نجسهولی اگه به سخره گرفتیکه خدا ازت قبول کنه

نه عزیزم واقعی نیگم

شلوار بیرونیم بود نمیشه که هردفه بشورم

تو پاکی پوشیدم حواسم نبود دست ش و ی ی رفتم خیس شد

حالا شک دارم بدنم دوباره غسل گرفت یا نه

عزیزم حرامزاده چیه این چه حرفیه😕پیامبر فرمودند ممکنه بچه دیوانه بشه...شما برای سلامتی فرزندتون غسل کنید بهتره

درضمن کسانی که غسل جنابت ساعت ها بر گردنشون باشه بیشتر در معرض بیماری قرار میگیرند🥲🌱