2777
2789
عنوان

چاقی صورت

1036 بازدید | 33 پست

خانوما من صورتم خیلی لاغره طوری که گونه به جای برامدگی،فرو رفته اونم خیلی زیاد

از اول اینطوری نبودما افسردگی گرفته بودم 10 سال پیش از اون موقع لاغر شد هر کاریم میکنم خوب نمیشه.از ژله و بستنی و جوانه گندم گرفته تا انواع قرص ها. شوهرم با پروتز و ژل و چربی مخالفه میگه راه طبیعی پیش برو. میخوام بدونم دکتر تغذیه میتونه کمکم کنه؟ نمیخوام بدنم چاق شه ها بدنم عالیه فقط این صورتم واقعا مریضم کرده اصلا اعتماد بنفس ندارم هر روز بخاطرش گریه میکنم. تو رو خدا اگه راه برگشت ناپذیر میدونین بهم بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ضرر نداره؟

من تو نینی سایت دیدم 

خیلی رازی بودن 

خودمم خریدم اوایل همش اسید معده میومد بالا  بعد درست شد من روز ی ۲تا میخوردم اشتها اوره خیلی میخوردم 

اما یک نفر میگفت روزی ۸تا میخوره ۱۲ کیلو اضافه کرد

بعد خودم از خراطینم روغنش استفاده میکنم اما باید همش تا ۶ماه استفاده کنی ولی جوابشو میبینی

خیارکله پاچهسیرابیهر کی میخوره صورت پری داره

بخدا کله پاچه و سیرابی همیشه میخورم نمیدونم چرا اینطوریم بدنم چاق میشه صورتم همونجور میمونه. پوستمم به شدت خشکه

من تو نینی سایت دیدم خیلی رازی بودن خودمم خریدم اوایل همش اسید معده میومد بالا بعد درست شد من روز ی ...

بعد اینکه به نتیجه رسیدم یهویی قطع کنم یا کم کم

وضعیت من خیلی فرق داره همش توی تنشم اما حالمم بدبشه دوباره صورتم ی کم تپل میشه من رازی بودم

اهان ممنون شرمنده زیاد سوال میپرسم 😅 میشه لطفا بگین کی مصرف کنم. قبل غذا یا بعد. صبح یا عصر