2777
2789

چرا فک میکنم اصن مذهبی نیستن و فقط دنبال بحثن

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

چون اگه واقعا مذهبی باشن ب وقت و ب جا حرف میزنن

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون بار اومدن حق به جانب باشن کورکورانه

الان چند تا تاپیک حذف شد فقط واسه حرفای عجیب ی سری کاربر ک اصن هیچ ربطی نداشت

یه چی میخوام بگم که قابلیت تعلیقی هفت پشتم داره خودتون بفهمید

بعد جالبه استارتر اعتراص میکنه اون تعلیق میشه

چون بار اومدن حق به جانب باشن کورکورانه

اتفاقا اونیکه واقعا مذهبی باشه و اسلامو فهمیده باشه نه کسی رو ازار میده نه زخم زبون میزنه 

بعضیا فقط تو محیط مذهبی بزرگ شدن هیچ درکی از خودش ندارن . تکرار میکنن چیزایی رو که شنیدن و خودشونم نفهیدن