2777
2789

تاپیک پربازدید رو خوندم درباره کارما و این داستان ها که بنظر من هیچ کارمایی نبود و تخمک اهدایی کاملا مورد قبوله تو جامعه ما

خانواده شوهر سابق من چهارسال تمام زجرم دادن هربلایی که بگید سرم اوردن طلاهامو دزدیدن وسایلمو دزدیدن تمام بدی هایی که فک کنید بمن کردن من همشونو واگذار کردم بخدا از شوهرم گرفته تا خواهر و برادر و مادر روزی که رفتم جهیزیه مو جمع کنم بیارم نصف وسایلمو دزدیده بودن دعوا و آبروریزی درست کردن و خیلی داستان فقط تک تکشونو واگذار کردم بخدا 

9 ماه بعد طلاقم سر یه مسئله الکی خواهر برادرا به جون هم میفتن و تو این درگیری همسر سابق من و خواهرش بدست داداش دیگشون به قتل میرسن

داداشش زندانه

داداش دیگشون کارتون خواب شده چون معتاد بود

مادرشم گذاشتن خانه سالمندان 

فقط یه خواهر دیگشون مونده اونم شوهرش اصلا اجازه نمییده دور خانواده اش بیاد یه شهر خیلی دوره

رسما این خانواده متلاشی شدن🙂🙂🙂

دلم خنک نشد خیلی وقتا یاد این که با چه زجری کشته شدن میفتن واقعا ناراحت میشم 

اما روی حرفم با استارتر اون تاپیکه کارما اینه نه اینی که شما گفتین 

خدا میدونه خانواده شوهر من چه دک و پز و برو بیایی داشتن چه لباسای مارک و خورد و خوراکی داشتن همش دود شد رفت اثری از هیچکس نمونده دیگه خونه رو فروختن خرج همین وکیل کردن دود شد رفت

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زخم زبون کجا زدم؟

به اون کاربر.

بعدشم از کجا معلوم خانواده شوهر شما کارمای بلاهای شما رو پس دادن و خانواده شوهر ایشون پس ندادن؟

هر کسی باشه همینطور فکر میکنه دیگه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به اون کاربر.بعدشم از کجا معلوم خانواده شوهر شما کارمای بلاهای شما رو پس دادن و خانواده شوهر ایشون پ ...

تخمک اهدایی هر جور نگاش میکنم نمیتونه کارما باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زخم زبون چیه مگه ندیدی گفت با بدبخت چیکار کردن

داره میگه فامیل شوهر خودم تاوان دادن نه برای اون یکی کاربر

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
تخمک اهدایی هر جور نگاش میکنم نمیتونه کارما باشه

باشه جانم. ببین و بگذر. برا چی تاپیک میزنی و تگ میکنی؟

زخم زبون چیه مگه ندیدی گفت با بدبخت چیکار کردن

منکه نتونستم تو این متن کوتاه توضیح بدم اما کارایی رو بامن کردن که..... 

هیچی ولش کن خدا زدشون بدم زد

1
5
10
15
20
25
30
35
40