2777
2789

هر چی ک تو دلشه میریزه بیرون تو اصلا حرف گوش نمیدی خلاصه چی بگم میگه اصپلا حرف گوش نمیدی بعد میگم مثلا چیو گوش نمیدم حرف پیدا نمکنه بعد میگه به حرف شوهرت گوش نمیدی میگم کجا گوش ندادم باز میمونه شما رفت آمدم نداریم زیاد هر دوهفته یبار دعوت کنم یا کنه ک نمیکنه خلاصه شما باشین چیکار میکنین خواهر یکم راهنمای کنین چی میگین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اینو بگم کاملاً فکر کن مادرشوهرته 😁😁 الکی به حرفش دل نبند

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

مادرشوهر رفیق نمیشه

اسمشو گذاشته رفاقت که راحت حرفاشو‌ بزنه که تورو عادت بدن به چیزی که خودشون دوس دارن و به نفعشونه

این دفعه گفت رفیقیم حرف بزنیم بگو مادرجان والا امروز سرم درد میکنه حوصله حرف زدن ندارم قربونت برم انشالا سری بعد

هیچ وقت نشین پای درددلش 

گوش بزن به کری. 

مشغول کن خودتو 

زیاد صمیمی نشو من از اول گفتم من صمیمی شدن زیاد نمیسپندم اینکه آدم ها فاصله شون باهم رعایت کنن و احساس راحتی باهام نداشته باشند و خیلی دوست دارم و میپسندم

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مادرشوهر رفیق نمیشهاسمشو گذاشته رفاقت که راحت حرفاشو‌ بزنه که تورو عادت بدن به چیزی که خودشون دوس دا ...

😈😈 چه زرنگگگگ

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...