2777
2789

چند بار حسش کردم میخوام بازم حس کنم چیز شیرین میخورم تکون نمیخوره

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها من پیش یه خانومی از اینده و گذشته بهم گفت همش رااااست راااست  بود با کاینات و دعا و چیزای ماورایی در ارتباطه حالا بهم گفته یه کاری انجام بدم به نظرتون انجام بدم؟ کلا خیلیییی درست گفته ولی یه پولی باید بهش بدم قبلا هم پیشش انجام دادم نتیجه گرفتم ولی این دفعه دیگه سختمه پول بدم😂😂😂

بچه ها من پیش یه خانومی از اینده و گذشته بهم گفت همش رااااست راااست بود با کاینات و دعا و چیزای ماو ...

چ ربطی ب موضوع تاپیک من داشت؟

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی بخور به پهلوی چپ دراز بکش فک کنم توی یک روز ساعت یکی دوتا تکون باید بخوره وگرنه برو دکتر سونو بده شایدم خوابه نی نی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

هنوزکوچولویه از۲۱به بعدحسابی میفخمی

چون متوجه شدم چن بار الان نگرانم

منم نی نی م یه روزایی همه ش خوابه یه روزایی تحرکش بیشتر.اگه جفتت قدامی باشه ضربه ش به جفت می‌خوره و خیلی حسش نمیکنی..باید صبر کنی هفته ت بالاتر بشه تا قدرت عضلاتش بیشتر بشه.

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.

منم نی نی م یه روزایی همه ش خوابه یه روزایی تحرکش بیشتر.اگه جفتت قدامی باشه ضربه ش به جفت می‌خوره و ...

آره قدامیه

من جفتم خلفی پس چرا نی نی تکون نمیخوره هفته بیستم هستم

چون بیشتر خوابه

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.