2777
2789

پدرم خیلی وضع مالی ضعیفی داره خودمم دانشجو هستم همش خودمو با دخترای فامیل و پدرهاشون مقایسه میکنم حساب کتاب میکنم چیکار کنم بتونم برای مادرم کمبودهاشو جبران کنم 

آخه اکثر فامیل پز داشته هاشونو میان 

و با دخترعموم هم رشته ای هستیم همش رقابت سر اینه کی موفق میشه

خیلی ناراحتم بخاطر این باورهام😥

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

حق داری خودتو سرزتش نکن

آخه اونا مثل من نگرانی خانوادگی مالی ندارن 

شرایط عالیه 

من دغدغه درس دارم دغدغه پول دارم و...

مشاور کنکور انسانی و تجربی اگر کنکوری هستید و نیاز به برنامه ریزی آموزش مطالعه تست منبع و پیگیری گزارش کار دارید با قیمت توافقی قبول میکنم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادت باشه حتی اگه تموم پاهای دنیا رو قطع کنی نمیتونی سریع تر بدویی آهنگ گوش میدی؟؟اگه دوست داری اهن ...

خیلی احمقم 

مطمئنم فقط تلاش شدید می‌تونه حل کنه همه چیو

مقایسه دشمن موفقیته  تنها جایی که باید مقایسه کنی مقایسه خود الان تو با گذشته ات  همین&n ...

کاملاااا درسته 

اینطوری دارم به خودم ضربه میزنم 

یادت باشه حتی اگه تموم پاهای دنیا رو قطع کنی نمیتونی سریع تر بدوییآهنگ گوش میدی؟؟اگه دوست داری اهنگ ...

اهنگ های شایع خیلی به ادم انگیزه میده

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

منم بچگی تقریبا از همه فامیل فقیرتر بودم ولی زیاد مقایسه نمیکردم الان بهترم وضعیتمون ولی هر قدر ثروتمند باشی یه عده از تو بالاترن و یه عده پایینتر .شکرگزار باش ولی تلاشت هم بکن