2821
2789
عنوان

کنکوریا

482 بازدید | 35 پست

میشه بگید وقتی کامل ناامید میشید چیکار میکنید به روال قبل برگردید😅

هر بار ازمون میدم هم روز ازمون هم روز بعدش ناامید کامل میشم و اصلا هیچ امیدی برا ادامه دادن ندارم فقط میشینم. گریه میکنم و یکم بینش درس میخونم

لطفا بگید تو این شرایط چی میتونه کمکم کنه

نگید ازمون مهم نیس چون بالاخره من براش تلاش کردم خب:)

من آزمون رو فقط به چشم یه تمرین که یاد بگیرم ۴ ساعت تمرکز کنم و بنشینم نگاه میکنم نه بیشتربرای همینم ...

خب ترازات خوب میشه لابد...

من مثلا این دو هفته خیلی بهتر از سری قبل خوندم ترازم مثل بار پیش ۶ هزار شد💔 خب وقتی میبینم پیشرفت نمیکنم اخه میگم پس دارم چیکار میکنم

از دیروز انقد گریه کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من هر وقت که ترازم کم میشد و غلطام زیاد بود،خوشحال هم میشدم اتفاقا؛آزمون واسه گند زدنه

تست هایی که مسائل بودن و غلط زدی رو علامتدار کن تا ببعدا برگردی و دوباره اون تست ها رو بزنی واسه حفظیات هم نکات اون تست رو توی متن کتابت بنویس و بارها مرورش کن

درضمن،باید ببینی دلیل خراب کردن آزمونت چی بوده

روی کاغذ بنویس

اگه وقت کم اوردی:تست زماندار بیشتر کار کن و تکنیک های ×_ رو بهتر بکار بگیر

اگه تیپ تست جدید بوده:اون تست رو علامتدار کن یا نکته شو بنویس

اگه دلیل غلط زدنت فراموشی بوده:خب باید اون مبحث رو بخونی دوباره و مرورش کنی

اگه دلیل غلط زدنت بخاطر یادگیری ناقص بوده:باید بری سراغ ویدیو یا یه درسنامه روان تر

اگه بی دقتی کردی:اون بی دقتی رو توی دفترچه بنویس تا دیگه تکرارش نکنی؛مثلا ۲+۵ رو نوشتی ۸ 

روش درسخوندنت رو هم عوض کن

بجای کار کردن منابع متعدد،برو سراغ ازمون های آزمایشی متعدد

متاهل و متعهد/آقایون درخواست ندن
من هر وقت که ترازم کم میشد و غلطام زیاد بود،خوشحال هم میشدم اتفاقا؛آزمون واسه گند زدنهتست هایی که مس ...

من تعداد تستم خیلی کم میشه تو روز چجوری سرعتمو ببرم بالا💔

2824
2823
2791
2779
2792