2777
2789
عنوان

چرا برادرم باید همچین کاری کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 44 پست

یا خدا من که ترسیدم ازش 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی دنیا انفد خراب شده

وقتی اینجورچیزامیخونیم حتمادگه وگرنه یه برادرچرابایدیواشکی ازابجیش عکس بگیره   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چجوری

مثلامیذاره پروفایلش خودشوزن جامیزنه چت میکنه بامردا یاگروهها

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه سواستفاده ای

مثلاخودشوجاشماجابزنه تواینستابقیه جاها 

چه سواستفاده ای

مثلاخودشوجاشماجابزنه تواینستابقیه جاها 

شاید یک درصد آبجیش اشتباه حس کنه

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

چند وقت پیش یه گروهی دیدم توش عکس ناموسشونو میذاشتن مثلا عکس پاهاشونو و اینا رو حالا نمیگم داداشت اینجوریه ولی کلا یه جور انحراف جنسی هست به اسم بی
مخفف بی غیرتیه. که عکس ناموسشونو میفرستن برا بقیه باهاش عشق و حال کنن

هر کسی برای رسیدن به هدفش دست به هر کاری می‌زنه اینم حتماً هدفی داره که دست به این کار میزنه

✝️ من مرد هستم  ✝️ اگه یک شب باعث شدی یکنفر با غم بخوابه،  به انسان بودنه خودت شک کن🖐️💢