2777
2789
سلام عزیز دلم معلومه که میتونی سوال بپرسی باعث افتخارمه ❤️

ممنونم ازت قشنگ من قبلش ازت معذرت میخوام من نمیخواستم با سوال پرسیدنم بقیه همچین فکری بکنن ولی بخدا باور کن من آدم بدی نیستم قصد و نیتمم بد نیست من تو رو دوست خودم میدونم برام عین خواهرمی و خیلیم دوست دارم  با دیدن پیامای بقیه مغزم سوت کشید واسه همین دیگه چیزی نگفتم چون اونا بدون اینکه چیزی راجب من بدونن منو قضاوت کردن ترجیح دادم به خودت بگم چون واقعا برام ارزشمندی دوست ندارم راجب من منفی فکر کنی ندای قشنگم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا مهربونم سوالم ازت اینه که میخوام راجب دو نفر ازت چند تا سوال بپرسم

یکی راجب یه دختر متولد پنجم آبان ماه

یکی راجب یه آقاست متولد ۱۲ آبان ماه

یکی اینکه نظرت راجب خود آقا چیه؟شخصیتش چطوریه چطور آدمیه؟

حسش نسبت به این دختر چیه؟

مهربونم هر وقت،وقت آزاد داشتی و برات مقدور بود بهم بگو لطفا،نمیخوام مزاحمت بشم.

ممنونم ازت قشنگ من قبلش ازت معذرت میخوام من نمیخواستم با سوال پرسیدنم بقیه همچین فکری بکنن ولی بخدا ...

عزیزم این چه حرفیه که میگی ، ازت توقع ندارم که حرفاشونو تحویل بگیری 😄

اینجا یک سایت عمومی هست وخیلیا عضون ، همه جور آدم هست با همه جور سن و سال!

بعضیاشون بیکار و بچه سالن ، بعضیاشون بی عقل و کم عقل 😄

میان یه چیزی میگن که گفته باشن اصلا اهمیت نمیدن ممکنه کسی ناراحت بشه یا چیزی ....

ولی در هر صورت همه بنده ی خدان و برای خدا عزیزن ، پس بیا منو و تو ام ببخشیمشون و از گفتار و کردارشون ناراحت نشیم.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
حالا مهربونم سوالم ازت اینه که میخوام راجب دو نفر ازت چند تا سوال بپرسمیکی راجب یه دختر متولد پنجم آ ...

عزیزم ، ببین ، واسه اینکه بتونم بهتر راهنماییت کنم ارتباطشون رو برام بازتر کن ،مثلا نسبتشون با هم چیه ،نسبتشون با تو چیه!

خودت متولد بیست مرداد بودی؟

عزیزم ، ببین ، واسه اینکه بتونم بهتر راهنماییت کنم ارتباطشون رو برام بازتر کن ،مثلا نسبتشون با هم چی ...

میشه بگی چه حسی بهم داره؟پیام میده؟🥲

من برم جلو؟!🥲

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

عزیزم ، ببین ، واسه اینکه بتونم بهتر راهنماییت کنم ارتباطشون رو برام بازتر کن ،مثلا نسبتشون با هم چی ...

عزیزم سلام 

یسوال دارم ازت میتونی بهم‌بگی؟

می‌خوام بدونم با این آقای ایکس ازدواج دارم ؟ الان کاتیم برمیگرده؟ چه ماه و روز و سالی برمیگرده ۷ ماهه منتظرشم😓

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

مشاورِخواهرمه 

واییییییییییی آره تولد منو یادتهههههه مهربونم😍

عزیزم سلام یسوال دارم ازت میتونی بهم‌بگی؟می‌خوام بدونم با این آقای ایکس ازدواج دارم ؟ الان کاتیم برم ...

باید ماه و روز دقیق تولد هردوتون رو بهم بگی ،سال لازم نی

حالا مهربونم سوالم ازت اینه که میخوام راجب دو نفر ازت چند تا سوال بپرسمیکی راجب یه دختر متولد پنجم آ ...

خوب ببین عزیزم ، اگر حسی بین این دو نفر شکل بگیره هیچی نیست جز هوس، چون عشق بینشون به وجود نخواهد اومد، اما از نظر احساس میتونن به هم خیلی نزدیک باشن و تمایل دو طرفه ایو تجربه کنن 

خودم ۲۲دی

اون ۳۰تیر

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

باشه عزیزدلم 

من ۱۲/۱۲

اون ۱۲/۳ 

هر دوتامون اسفندماهی هستیم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️