moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 663 عنوان دوست عزیز 95 بازدید | 18 پست شما که شعور صحبت کردن ندارید مجور نیستید تایپکت بزنید 10000 تا ننگ به معلم بستی میگی چیزی نگفتم؟؟نمیفهمم شما چرا تعلیق نمیشی و تعلیقی همیشه برای منه؟؟؟؟@ماکس_وبر با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍 1404/09/01 | 02:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 من گفتم بعضی معلم ها چشمات و باز میکردی مثل آدم میخوندی که بعدش پاچه نگیری
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 663 @ماکس_وبر با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 663 واقعا دقیقا چیا گفته ؟ اصلا ادم متعادلی نیست با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 واقعا دقیقا چیا گفته ؟ من گفتم معلمم درس نمیده الان میخواد یه امتحان سخت بگیره که مال مدارس تیزهوشان هست گفتم خدا معلممون رو بگم چیکار کنه این میگه توهین کردی!!!مگه من گفتم همشون گفتم یه سری که تو مدرسه ما زیاده
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 663 من گفتم بعضی معلم ها چشمات و باز میکردی مثل آدم میخوندی که بعدش پاچه نگیری @niniyar با خودت قضاوت کن هر بار میای تنها کسی که تعلیق میشه منم با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 اصلا ادم متعادلی نیست تو متعادل نیستی وگرنه حرف من بد نبود من مادرم خودش معلم هست !!!من همشونو نگفتم نمیدونم حالا چرا به تو برخورده حتما خودت از همون معلم ها هستی
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 20178 من گفتم معلمم درس نمیده الان میخواد یه امتحان سخت بگیره که مال مدارس تیزهوشان هست گفتم خدا معلممون ... آخه عنوان تاپیکتون بد بود نوشته بودید خدا معلم ها رو لعنت کنه یا بکشتشون یه همچین چیزی
moshvertahsili مدیر استارتر عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 663 تو متعادل نیستی وگرنه حرف من بد نبود من مادرم خودش معلم هست !!!من همشونو نگفتم نمیدونم حالا چرا به ... چی میگی توکه هنوز نمیدونی اوضاع دبیرستان چطوریه چرا نظر میدی؟دانشجو ترم 3 پزشکی ام محض اطلاعت با اینکه بُرد همیشه خوبه، ولی من با تمامِ وجودم خوشحالم که دلمو به تو باختم F🤍
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 @niniyar با خودت قضاوت کن هر بار میای تنها کسی که تعلیق میشه منم چون عزیزم متوجه حرف آدما نمیشیاز نینی یار هم دلخور نشوایشون چک میکنه میبینه من از قشر های مختلف جامعه انتقاد کردمچه دکتر چه معلم میزان شرف کاری اومده پاییناینکه تو نمیخوای درکش کنی عجیبه
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 آخه عنوان تاپیکتون بد بود نوشته بودید خدا معلم ها رو لعنت کنه یا بکشتشون یه همچین چیزی گفتم خدا بعضی از معلم ها رو که اذیت میکنن لعنت کنه من خودم مامانم معلم هست نمیگم همشون تمام خاله هام و دایی هام دبیر هستن من گفتم بعضی ها ادامه تایپک رو میخوندین حق رو به من میدادین
یه_زیبای_عاشق عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 944 فکر میکنم جفتتون دچار سو تفاهم شدین استارتر توهین بد نکرد ولی برخوردش با کامنتای مخالف جالب نبود(بی احترامی نکرد انصافی) ❤️🩹
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 چی میگی توکه هنوز نمیدونی اوضاع دبیرستان چطوریه چرا نظر میدی؟دانشجو ترم 3 پزشکی ام محض اطلاعت نه تو میدونی خوبهتو تو کلاس ما هستی ؟میدونی دبیری ما چجوری هستن؟نه نمیدونی پس حرف هم نزن
ماکس_وبر عضویت: 1404/04/11 تعداد پست: 737 فکر میکنم جفتتون دچار سو تفاهم شدین استارتر توهین بد نکرد ولی برخوردش با کامنتای مخالف جالب نبود(بی ... خوشگلم چون کامنتای مخالف واقعا متوجه حرف من نشده بودنخب میگفتن بچه ها خنگم که یاد نمیگیرنشما یه درصد فکر کن که شاید من خنگ نباشم معلمم خوب درس نداده