2777
2789
عنوان

ابجیم منو از خونش بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 33 پست
ببین ما توقسط ووام افتادیم بعد پول مستاجرخودمون رو نداشتیم اومدیم خونه خواهرم ک رایگان‌گفت بشین تا ...

یا خونه نده بهت یا اگر میده با حرفاش منت نذاره و غیرمستقیم نگه پاشو برو

ادما یا خوبی نکنن یا اگر میکنن انقدر ناخالص نباشن 

بذار زایمانت برسه دوباره بگو پولشو بهت میدم نتونستم تمیز کنم

یا یه مدت گذشت برو تمیز کن منتی رو سرت نباشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ما توقسط ووام افتادیم بعد پول مستاجرخودمون رو نداشتیم اومدیم خونه خواهرم ک رایگان‌گفت بشین تا ...

من خیال کردم فقط داداش ها این طورن وقتی که زن میگیرن چون خودم خواهر ندارم همیشه تو دلم حسرت خواهر رو می خورم که اگه داشتم بهترین محبتو بهش می کردم نگو که محبت زیادی برای هر کس خوب نیست چه خواهر چه برادر البته از حرف های شما نتیجه گرفتم 

من خیال کردم فقط داداش ها این طورن وقتی که زن میگیرن چون خودم خواهر ندارم همیشه تو دلم حسرت خواهر رو ...

حاله خوبه خارجه من کلی بدرش خوردم 

ذات واقعی خواهرامو خانوادمو شناختم همیشه فکر میکردم رو این میشه حساب کرد نگو از همه بدتره 

تمیز نکن هر وقت گفت تمیز کن بگو اره تمیز کردم نرو از خونش تا خودش بگه

ببین میخواد خونهوبرق بیفته بچم‌نمیزاره خونم‌مدام‌تمیز باشه

هم باردارم نمیتونم‌ ب کارای خونم برسم 

ببین میخواد خونهوبرق بیفته بچم‌نمیزاره خونم‌مدام‌تمیز باشههم باردارم نمیتونم‌ ب کارای خونم برسم

خب میگم دیگه اون که تو خارجه چه جوری میخاد بفهمه الکی بگو تمیز کردم تا نگفته نرو وقتی خودش گفته پول نمیخام احتیاج نداره پس بشین کجا میخای بری وقتی شوهرت شهر دیگه هس با دو بچه کوچیک

احتمالا منظورش اینه یه نفر رو بیاری اون خونه رو تمیز کنه

وگرنه خودت که پا به ماهی

شما همونی هستی که گفتی دیوارها رو بچه ات نقاشی کشیده؟

خواهرت منظورش همینه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

احتمالا منظورش اینه یه نفر رو بیاری اون خونه رو تمیز کنهوگرنه خودت که پا به ماهیشما همونی هستی که گف ...

آزه 

باید برم از خونش  خیلی بهم استرس میده 

خیلی 

خب میگم دیگه اون که تو خارجه چه جوری میخاد بفهمه الکی بگو تمیز کردم تا نگفته نرو وقتی خودش گفته پول ...

ی خونه کوچولو ویلایی دربست میخوام بگیرم 

ک بچمم تو حیاطش بازی کنه 

بابام‌فعلا هست میتونه وسیله ها رو جابجا کنه