2777
2789
عنوان

آوردن بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز که تا مدرسه رفتنش موندهبعد ببین توی کل زندگیش تنهاس بدون هیچ همراه و غمخواریشما اگه بعد صد سال ...

والا من سه تا خواهر دارم بچه دار که شدم دوستام که هفت پشت غریبه ن حالمو میپرسیدن ولی خواهرم اومده بود گوشیشو گرفته بود دستش کلا ی تومن میخاست کادو‌ بده با عصبانیت میگفت الان بزنم؟؟ بعدا جشن اینا بگیرید نمیدما😞بخاطر این حرفا که بعدا تنها میشه و اینا خودتو توو زحمت ننداز

من خودم اعصاب دوتا بچه کوچیک همزمان نداشتم،واسه همین تفاوت سنی بچه هام رو هشت سال گذاشتم تا اون یکی از آب وگل دراومده باشه...دیگه بستگی به اعصاب وتوانایی روحی خودت داره

ببین بچه آوردن رو به چشم راحتی نبین چون بعد سرخورده میشی  قابل انکار نیست رشدی که بچه ها با خواهر برادر دارن رو نمیتونی به سادگی توی هیچ محیطی شبیه سازی کنی مگر اینکه رفت و آمد خانوادگی با کسایی داشته باشی که ارزش های خانوادگی تون یکی باشه بچه ها با هم ارتباط خوبی بگیرن سفر برید انقدر امن باشن که بتونی بچه رو بفرستی خونه شون و بچه اونا بیاد 

واقعا پیدا کردن و ساختن این محیط سخته ولی برای تک فرزند لازم و واجبه 

یعنی کسی که تصمیم میگیره بچه رو تک فرزند نگه داره باید این نیاز رو پوشش بده ، بچه نیاز داره سه مدل بازی در طی روز انجام بده بازی با خودش بازی والدین بازی با بچه های دیگه بچه حتی شاید لازم باشه که دعوا کنه تا کم کم تعامل سالم رو یاد بگیره 

این بستر توی بازی با بچه مردم و والدین پیش نمیاد واقعا

بچه باید روزانه برای خواسته هاش تلاش کنه ،  باید توانایی قانع کردن طرف مقابل رو توی ارتباط با هم سن هاش تمرین کنه هزاران رشد توشه و این یه نیاز واقعیه 

یعنی کاملا باید به چشم انجام یه پروژه مهم به بچه دوم نگاه کنی نه اینکه بگی بچه دوم بیارم راحت شم 

ولللللی بچه دوم از وقتی که دیگه بتونه بدوه و ارتباط بگیره و بازی کنه قطعا تایم خوبی رو با خواهر یا برادرش میگذرونه

ولی باید بدونی که اوایل تعامل شون هم نیاز به مدیریت داره تا بتونن ارتباط سالم برقرار کردن رو یاد بگیرن

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

فکر کردم دومی بیاد باهم خوب میشن ومن راحت میشو

ببین من دوتا دارم با فاصله کم 

خب خوبی های خودشو داره همیشههه با هم سرگرمن.  اصلا به من کاری ندارن و مستقلن.  تنها نیستن و همبازی دارن 

ولیییی خب دوتا بچه خیلی مسئولیتش بیشتره.  خیلی هم اعصاب میخواد چون خیلی جنگ و دعوا میکنن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بیار اگه خونه داری و با بچه ها مهربونی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید