2777
2789

سلام چن جا دیدم ترسیدم بچه هام سرماخوردن استرس گرفتم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دوتا از دوستام میگن که گرفتن و خیلی وحشتناکه 🥲

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا از دوستام میگن که گرفتن و خیلی وحشتناکه 🥲

وای ینی مثل چن سال پیش قرنطینه و اینامیشه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

منم فک میکنم آنفولانزاعهخیلی شدید گرفتن همه

اصلا من انگار سرم مال خودم نیس همش گیج میرم 

بچه های من که والله گلاب به روتون اسهال استفراغ و دو روز تب گذروندن 

یکیش که ۲۴ ساعت تمام گشنه موند

سرم زدن واسش دارو و اینا بزور سرپا شدن

مشهد هم که مدارش رو بخاطر مریضی ها تعطیل کردن

خدا رحم کنه

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
تازه نیامده کهبود دوره داره باید بگذره دیگه تو خونه بمونید و مراقبت کن و لازم شد دکتر ببر

بردم .مدرسه هم نذاشتم برن ولی خیلی شدیده اذیتم خودمم حالم خوب نیس یکی میخاد از خودم مراقبت کنه

خیلی خیلی بده فقط بگم که ادم مرگ ب چشمش میبینه

مام گرفتیم همگی حال من اصلا اوکی نیس