2777
2789
خوب بحث رو تیمجا ادامه بدیم؟؟؟

اره ولی اونا که داشتن کلی ازتجربه ها و دیده ها و شنیده هاشون میگفتن متفرق شدن . چجوری پیداشون کنیم ؟؟

بعد پیدا کنیم دوباره تایپیک نترکه ؟؟ بیجاره شیم🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@_iran_‍   سلام گلم  خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم  .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما💐 . چیا میخرید برات  مثلا در حد  طلا و ایفون خریدن و هرماه ، ماهانه ریختن به حسابت بود؟؟
میخواستم بپرسم چیکار میکنید چی میگید چه رفتاری دارید که پارتنرتون براتون هزینه میکنه ؟ اگر خودتون ازش میخوایید چی میگید بهش ؟
و اینکه خیلییی خشگلو بور و سفید و چشم رنگی هستید یا پلنگید ؟ چرا براما اینجوری نیستن . داستان چیه چه رمزی میزنید خواهر توروخدا یادم بده 😂

@_iran_‍ سلام گلم خوبی 🍀 پستتو راجب به خرج کردن پسر دیدم .خیلی خوشم میاد از دخترایی مثل شما💐 . ...

سلام گلم 

نه عزیزم ریختن پول ماهانه چرا مگه شوهرم بود!

من اصلا ازاین مدل دخترای بی لول نبودم ازش چیزی بخوام یا بگم پول بزنه و…

اصلا شخصیتم واینقد پایین نمیارم

خودش برام هزینه میکرد من تنها دختری بودم توزندگیش ک اینجوری بود هم نظر مالی هم احساسی بامن یجور دیگ بود

هدایاش در حد طلا وایفون ایرپادو اپل واچ و… لباس و….

البته منم در حد توانم براش هدیه خوبی میگرفتم

ن من ن چشم رنگیم ن درو داف اتفاقا همسرم ازاونا متنفر بود😂

دلیلش فقط عشق بود پسر ک عاشق بشه همه کار میکنه

همونطور ک دخترعاشق بشه هرکاری میکنه

رفتارمم باهاش خودم بودم اهل سیاست ‌فیلم بازی کردن نبودم

دنبال کندن نبودم

فاز چسی ای من فلانم ای من دست نیافتنیم من الم من بلم نداشتم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

پس کلا خودش دستو دلباز بود خوشبخت بشید 💐

دست و دلباز نبود اتفاقا

اگ بود براهمه اینطور بود 

اینجوری بودنش فقط و فقط برای من بود و هست

همونه ک گفتم فقط عشقه ک میتونه باعثش بشه!

البته هستن کسایی ک می‌خرجن و هدف دارن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️