2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو عاشق تریعاشق همیشه خسته ست و معشوق،اکثرا در حال ناز کردن و فراردل و دینت رو بهش باختیاولین بار جذ ...

بینمون چی میشه؟حس کردم هنوزم حس داره اشتباه میکردم؟

من وایسادم منو نمیشه کشت

کاش ب منم میگفتی آذر ماه ازدواج دارم یا نه

فک نمیکنم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

مرسی اینم میگی بنظرت میریم تو رابطه ؟؟کی اعراف میکنه ممنونم اینم بگو

بله

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ازدواج کردم💍💖 شوهرم عشقم بود😊زندگیم خاصه چون خدام خاسته😉😉 💖عشقم تو مرا جان و جهانی🥰

تو عاشق تریعاشق همیشه خسته ست و معشوق،اکثرا در حال ناز کردن و فراردل و دینت رو بهش باختیاولین بار جذ ...

وای عالی بود همرو درست گفتی

خواهش میکنم اینم بگو آخرین سوالمه 

الان دلتنگم هست دوست داره برگردیم؟

یا فراموشم کرده؟

بنظرت بهش پیام بدم یا صبر کنم اون بیاد ؟

بینمون چی میشه؟حس کردم هنوزم حس داره اشتباه میکردم؟

نه ب قلبت اعتماد کن

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

من خییییلی تنهام حس میکنی کی از تنهایی درمیام و بالاخره به یکی از ارزوهام که داشتن یه اکیپ دخترونه پسرونه رفاقتی میرسم؟ منم مثل همه هم نسلی هام🥲

سلامخوبین؟شبتون بخیرممکنه لطف کنین و به منم پاسخ بدین؟در مورد شغلم چی حس میکنین؟برام چه اتفاقی رخ می ...

حس میکنم جابه جایی داره