2777
2789
عنوان

تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست
والا نصف اینام که اومدن تجربی کنکوری ان نمیدونن واسه چی اومدن

طرف میپرسید بود این رشته قبول شدم خوبه😂اینقد بی هدف و همینجور رفته🤦‍♀️🤣

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمیخواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسانتر میکنم 💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که میخواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠 |🌱✨مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هلیرحمالمالکاِلَاالمَملوُک؟ ✨️ 👑#تقوا یعنی مراقب خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چجوری من ۷ ساعت میترکم در روز به زور با فیلم ۱۲ ساعت؟

بعضی روزا فیلم میبینم اون روزم از 12 13 ساعت بیشتر میشه تا داغ پشت کنکور بودنو نبینی اصلا یه جوریه من کارناممو نگاه کردم فرذا روزی 12 ساعتو خوندم اصلا به کم کمو اراوم اروم اعتقاد ندارم

نه راضی نبودم 

اینایی که میگن فقط تجربی بازار کارش خوبه یعنی شما بری تو خیابون از چندتا آدم رندوم شغلشون رو بپرسی همه یا پزشکن یا پیراپزشکی خوندن؟ اینا همه شغل دیگه هست که مردم دارن باهاش زندگی میچرخونند چه حرفیه آخه 😑😑 

اسی راستش تجربه خودم میگه علاقه اصلا مهم نیس، استعداد خیلی مهمه 

چون شما وقتی تو اون جو استرس زا و رقابتی کنکور قرار بگیری علاقه یادت میره اونجوری نیس بشینی با عشق و علاقه درس بخونی 😂 یا بعد از چند سال علاقت تغییر میکنه چون نوجوونی الان ولی استعداد همیشه کارتو پیش میبره و از بقیه جلو میوفتی 

پس اگر حتی تو یکی از درس های تخصصی تجربی مشکل داری نرو 

منم از این می ترسم که نتونم توان خوندنشون رو نداشته باشم

از دهم اگه به خودت بیای بدونی چخبره تست بزنی بخونی زمانت از دست نره خیلی راحت تر میشه چون اکثرا گیجن میان دهم مث خودم

من تابستون نشستم دهممو جمع کردم خیلی فشرده از صبح تا شب خوندم تا جمعش کنم بعد سریع رفتم پیشخوانی یازدهم اگه مثلا تایم تابستون دهمم تموم شده بود نصف یازدهمو میخوندم قطعا این داستانا نبود الان راحت تر و با آرامش تر بودم

یه پلن درست حسابی بریزی صد قبولی

بعضی روزا فیلم میبینم اون روزم از 12 13 ساعت بیشتر میشه تا داغ پشت کنکور بودنو نبینی اصلا یه جوریه م ...

دقیقا منم اعتقاد ندارم 

ولی روزای مدرسه به زور شده ۶ ساعت فقط تو خونه فقط بخونم

روزای عادی ام شل میکنم یکی باید بهم سیلی بزنه مثل نتیجه کنکور به خودم بیام