چ افتخاری از این بالاتر ک شوهری ک منو دوست نداشت و فقط ایراد ازم می گرفت تبدیل کردم ب ی عاشق پیشه ای یه شب پیشش نباشم دلش برام تنگ میشه زنگ می زنه میگه بیا خونه
من ی روزی ضعیف ترین دختر دنیا بودم ، و خییییلی آسیب دیدم ، خییییلی باخت دادم ، خییییلی نامحترمانه و ناعادلانه باهام رفتار میشد ، ولی ی اتفاقی افتاد و یک نفر ک خیییییلی برام باارزش و محترم بود بهم یه حرفی زد ک خیییییییییییییییلی بهم برخورد، و از اون روز تمااااااام قدرت و خشم و غرورم و اراده ام رو جمع کردم ک شخصیتم و زندگیم رو تغییر بدم ، این تغییر سخت ترین و چالش برانگیزترین پروژه زندگیم بود ک خداروشکر از پسش برومدم چون تسلیم نشدم ، ب خودم اجازه ندادم ب اون زندگی سابق و اون شخصیت ضعیف و احمق برگردم ، و امروز با تمام وجود خرسندم و رضایت دارم ، استمرار و صبر و استوار بودن رمز عبور من از اون شکاف عمیییییییق بود
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
چ افتخاری از این بالاتر ک شوهری ک منو دوست نداشت و فقط ایراد ازم می گرفت تبدیل کردم ب ی عاشق پیشه ای ...
لطفا اگر برات مقدوره بیشتر توضیح بده ک چه تغییراتی در رفتار و شخصیت خودت ب وجود آوردی ک همسرتم تغییر کرد؟!
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
خوشحالم که تونستی نجات پیدا کنی با پشتکار و تسلیم نشدنت💪👏👏👏
ممنونم عزیزم🌹💋