2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 25 پست
وااا چرا اینو میگی؟ حتما میگی مدرک تو ایران فایده نداره و کار نیست و هم مهندسا بیکارن و.... 

چ رشته ای میخایی بخونی ؟

😍😍همسرم عزیزم مرسی ک هستی و دنیامو بهشت کردی😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان رشتم تجربیه خب. بعد جریانم اینه که توی مدرسه و روزای زندگی فشار زیادی بهم وارد شد و برای استر ...

رشته تجربي ربطي ب هنر نداره

اگه شرايط درس خوندن براي كنكور نداري 

كلاس هنري برو اگه علاقه داري 

اما ربطي ب دانشگاه نداره

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بستگی ب رشته دارا بنظرم شما ک میخایی علوم پزشکی درس بخونی بهتره فقط اطلاعاتتو زیاد کنی 

هنر هم مثلا میتونی تو دانشگاه عضو نهاد بشی و اونجا کارایی مثل سخنرانی و .... رو انجام بدی هنر خاصی نمیخادش

😍😍همسرم عزیزم مرسی ک هستی و دنیامو بهشت کردی😍😍

بنظر من تا قبل از رفتن به دانشگاه اگه وقتت آزاده برو یه چی یاد بگیر مثلا موسیقی خیاطی آرایشگری یا هر چی که دوست داری بعد در طول دانسگاه تابستونا کارت را ادامه بده که هر وقت درست تموم شد و کاری پیدانکردی بتونی از مهارتت استفاده کنی و از هم دوره ای های خودت جلو تر باشی و هم یه درآمدی داشته باشی و مشغول باشی چون همینکه دانشگاهت تموم بشه و بیکار باشی خیییلی کسل کننده است.

بعد دوستان من دو دلم چون یه دفعه میگم خب خوبه آره یه مهارتی داشته باشم بعد برم یه دفعه میگم نه دانشگاه مهم تره کلاس طول میکشه و چون دانشگاه آزاد میخوام برم اگر خرج کلاس اول کنم نمیتونم دانشگاه برم و بعد از کلاس باز خستم و.... 

من گرفتم ...شما که تجربی هستی ...چه رشته ای می خوای تو دانشگاه بخونی؟

علوم مرتبط به کامپیوتر خیلی گستردست...به نظرم  ببین چه رشته ای قبول می شی برو ترم اول ببین چیا لازمته همونو.همراه با  رشته ی مرتبط کلاس بگذرون که به رشته ت کمک کنه

چون رشته ی هنری غیر مرتبط بدردت نمی خوره و کسیو دورت جمع نمی کنه

یکی از دوستان من برای پاس کردن بعضی از درسا مجبور بود بعضی دوره های کامپیوتر رو بگذرونه و قبل اون همیشه کارش به همکلاسیاش میوفتاد 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
بعد دوستان من دو دلم چون یه دفعه میگم خب خوبه آره یه مهارتی داشته باشم بعد برم یه دفعه میگم نه دانشگ ...

بعضي دوره هاي فني حرفه اي رايگان هست

دوره هايي ك فرهنگسراهاي پارك محلتون برگزار ميكنه هم قيمتاش خيلي كمه نزديك ب رايگان هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

اگه رشته اي ك ميخاي بري قبوليش سخت هست ك بچسب ب درست وقتت تلف نكن در كنارش ورزش برو ك برات مفيد باشه

اما اگه قبوليش ساده هست از همين حالا ميتوني دوره هايي ك گفتم بري