2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 34 پست
زیست و ریاضی بخونم حله؟ریاضی و زیست دارم از پایه میخونم ولی شیمی و فیزیک وقت نمیشه

اره ریاضی زیست رو تو اوکی کن و زیست کامل بخون حتماا

شیمی هم از پایه حتما مباحثی مثل ساختار لوییس موازنه استوکیومتری بلد باش

فیزیک دوازدهم رو خیلی خوب بخون بتونی سوالاشو بزنی 

زیست اصلا حذف نکن اصلا 

شیمی و فیزیک قابل حذف هس بازم 

نه لازم نیس خودم پشت کنکورم😅این حرفا زیاد شنیده میشه از مشاورابعضی درسا قابل حذف نیست اونم چی مثلا ...

ببین امسال ۴۳درصد نهایی دوازدهمه که نیاز به پایه نداره اونم اگه یازدهم مثبت نشه 

از۴۰ درصد کنکور نصفش ماله دوازدهم 

خب اگه کسی پایه نخونده باشه فقط زیست رو باید از پایه سریع بخونه و شیمی رو در حدی که دوازدهم رو هندل کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین امسال ۴۳درصد نهایی دوازدهمه که نیاز به پایه نداره اونم اگه یازدهم مثبت نشه  از۴۰ درصد کنک ...

الان شما پایه رو چجوری میخونی؟

فقط زیست میخونی؟

ببین امسال ۴۳درصد نهایی دوازدهمه که نیاز به پایه نداره اونم اگه یازدهم مثبت نشه از۴۰ درصد کنکور نصفش ...

اره شیمی رو میشه باز حذف کرد

نهایی مهمه ولی هنوزم تاثیر کنکور بیشتر از نهاییه چون سقف ترازش بالاتره کنکور که میدی متوجه میشی واقعا اینو خیلی کنکورتونو خوب بخونید به امید نهایی تنها نشینید هر دو باید در کنار هم عالی باشه برای رشته های تاپ

اره ریاضی زیست رو تو اوکی کن و زیست کامل بخون حتماا شیمی هم از پایه حتما مباحثی مثل ساختار لوییس مو ...

شیمی ساختار و موازنه و استوکیومتری رو کار کردم ینی دیگه حله؟

امروز با مشاورم تلفنی صحبت میکنم بهش بگم زیستو ریاضی بزاره تو برنامم؟

بدون پایه پرستاریم ب زور میشه چه برسه به پزشکی

منم امسال همه رو خوندم رتبه ام باز شد ۸ هزار تازه نهاییم ترازش ۹ هزار شد وگرنه که کنکورم داغون

البته من مشاور نداشتم کلا خیلی داغون بود شرایطم

ولی بنظرم حذف مبحث اونم از الان واقعا اشتباهه

اره شیمی رو میشه باز حذف کردنهایی مهمه ولی هنوزم تاثیر کنکور بیشتر از نهاییه چون سقف ترازش بالاتره ک ...

اگه نهایی بالایه ۱۹بشه درصدای کنکور۳۰یا۴۰باشه راحت پزشکی میاره در ضمن اینکه پنجاه درصد از صددرصد کنکور از دوازدهمه

اگه نهایی بالایه ۱۹بشه درصدای کنکور۳۰یا۴۰باشه راحت پزشکی میاره در ضمن اینکه پنجاه درصد از صددرصد کنک ...

اوکی ولی نهایی بالای ۱۹ همچین راحت نیس گل

درصد ۳۰ ۴۰ هم فایده ای نداره این یه حقیقته که بعد کنکور معلوم میشه

اگه نهایی بالایه ۱۹بشه درصدای کنکور۳۰یا۴۰باشه راحت پزشکی میاره در ضمن اینکه پنجاه درصد از صددرصد کنک ...

گلم درصد ۴۰ کنکور بدون پایه شدنی نیست من دوستم کل پایه هارو خوند میانگین ۳۰ زد

شما دوازدهمی یا قبلا کنکور دادی؟

ولی خب دخترعموی من همینطوری بود پزشکی قبول شد

در هر صورت برای ۳۰ ۴۰ زدن هم باید پایه رو خوند به همین راحتی نیس من خودم زیست کامل خوندم ۴۵ زدم البته میگم من اوضاعم داغون بود مشاور نداشتم و...

ولی نباید شل گرفت و مبحث حذف کرد الکی الکی

منم امسال همه رو خوندم رتبه ام باز شد ۸ هزار تازه نهاییم ترازش ۹ هزار شد وگرنه که کنکورم داغونالبته ...

دقیقا کنکور واقعا سخته سقف تراز بالایی داره ولی درصد اوردن ازش خیلی سخته