niiiilya مدیر عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 908 عنوان پسر خوشگل | مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 18 پست بچه ها پسری منو می خواد قد 190 سفید چشا رنگی شغل اینترنتی ماشین هم داره ولی خونه ندارههمه خوشگلیشو میگنبا ادبه و خیلی دوسم داره من ردش کردم چون خونه ندارهبه نظرتون ضرر کردم؟خودم زیر سن قانونی خوشگلم خوشگلی تو اندامم از خانواده خوب 1404/08/30 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیگرمیگری عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 674 عزیزم تروخدا آنقدر زن رو دست کم نگیرید مثل اون گیرت نمیاد یعنی چی مگ شوهر قحطیآدم وقتی پیشرفت کنه مو ... حرفای اینستا
جیگرمیگری عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 674 عزیزم تروخدا آنقدر زن رو دست کم نگیرید مثل اون گیرت نمیاد یعنی چی مگ شوهر قحطیآدم وقتی پیشرفت کنه مو ... مگه فقط ملاک سنه؟یا اگه ازدواج کنیم نمیتونیم پیشرفت کنیم؟بعدشم پسری با این شرایطی ک گفت از هر یک میلیون نفر یکی پیدا بشه اون اقام واسه امتیاز سنش اینو خاسته سن دختر بالا بره همینم طافچه بالا میزاره براش
افریده_اتش عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1770 مگه فقط ملاک سنه؟یا اگه ازدواج کنیم نمیتونیم پیشرفت کنیم؟بعدشم پسری با این شرایطی ک گفت از هر یک میل ... سن دختر بره بالا اصلا شوهر گیرش نیاد مگ زن با شوهر هویت پیدا میکنه دختر خانوم چیش از اون پسر کمتر؟