هرچی معلم عقده ای هست گذاشتن معلم ما جیغ یه بار بیشتر درس رو توضیح نمیدن یه بار یکی از بچه ها به یکی از معلم ها گفت میشه نمونه سوال حل کنید گفت گمشو برو بیرون بعد اصلا نکات رو نمیگن میگن خودتون بیرون پیدا کنید
تو هر حرفه و شغلی خوب و بد هست تو هر اداره ای میریم کارمندایی هستن که کار ارباب رجوعو انجام نمی دن بین معلما هم همین طور فقط اینکه مال معلما به چشم میاد و بیان میشه وگرنه چقدر معلم خوب تو مملکت داریم که هیچ اسمی ازشون برده نمیشه
برا ما اون موقع تا کلاس دهم مردودی بودبه دبیر کلاس دهم میگفتیم اینجا شو متوجه نشدیم میشه توضیح بدین ...
واااا😂😂😂😂
بهش گفتم:میگن وقتی توی زمستون باد گرم میوزه قراره برف بباره بعدش...یادمه چهار سال پیش که به تازگی باهم آشنا شده بودیم یه شبی باد گرم وزید...قبل از هر چیزی به این فکر کردم که اگه برف سنگین بباره،اگه برقا مثل هر سال قطع شه،اگه نتونم گوشیمو شارژ کنم چه جوری چند روز ازت بی خبر بمونم ؟اصلا چجوری زمانم باید بگذره؟امشب باد گرم میوزه...باز هم اول از هرچیزی یادم اومد اگه برف سنگین بباره و برقا قطع شه و شارژ گوشیم تموم شه ازت بی خبر میمونم...خدا کنه برف نباره یا اگه بارید زود آب شه...💙>>>>>>>بهم گفت: برف بارید میام میبرمت با خودم، کنار هم که هستیم هوا همیشه گرمه،من میدونم عشق من هوای سرد رو دوس نداره ....میریم تو همون کلبه با شیشه های رنگی همونی که وقتی آفتاب میزنه رنگای قرمز و زرد و سبز و آبی میفته روی صورت و تنت...درسته بیرون اون کلبه حتی وقتی آفتاب میزنه همه جا برفیه و هوا سرده اما ما کنار هم هیچوقت سردمون نمیشه...یادته اون شب بهم گفتی عشق هیجانیه و یه حسیه که زود از بین میره ولی دوست داشتن همیشه موندگاره ؟من هرروز و هر ثانیه دوست دارم دختر بهاری من..💙
خب ما چه گناهی کردیم فقط نمره رو کم میکنن آینده آدم رو خراب میکنن
عزیزم چاره ای نیست هر مبحثی رو که نمی فهمی، مثلاً توی همین درس شیمی، توی گوگل بزن آموزش هایی هست که هزار برابر بهتر از دبیرتون توضیح میده. فیلم ها را که ببینی کم کم از دبیر مدرسه بی نیاز میشی.
کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘