2777
2789

خانوما من امشب به شوهرم گفتم تو چرا وقت نمیزاری برای خانواده برای من و بچه ها همش سرکاری زنگ نمیزنی و اینا اونم گفت تو واسه خودت زندگی بکن منم واسه خودم ولی بعدش که بحثمون بالا گرفت اومد باهام آشتی کرد اصلا دلم ریخت که بخام بدون اون زندگی بکنم یه غصه عجیبی دلمو گرفت شماها میگین چرا اینطور میشه همش قبلا هم بهم گفته بود یکساله نمیخام باهات زندگی بکنم اینم بگم خرجی خونه و اینا میده فقط خونه نیست زیاد و محبت نمیکنه به بچه ها مخصوصا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حدس میزنم شلوارش دوتا شده که خیلی راحت این حرفو میزنه بیشتر دقت کن

خودمم همین حس میکنم اگر مطمعن بشم باید چیکار بکنم؟پس انداز دارم میکنم در حدی که میتونم،رابطه هم میاد سراغم مثلا هفته ای یبار یا چند روز یبار

این وسط گناه بچه ها چیه واقعا!!!!باهاش صحبت کن در ارامش بودن دعوا و جروبحث

منم دقیقا نزدیک چهل دقیقه راجب بچه ها باهاش حرف زدم بدون دعوا گفتم محبت پدری نمیکنی گناهه خدا ازت نمیگذره خوشبخت نمیشی اینا

یعنی چی شاید عصبی بوده یه حرفی واسه خودش زده اگه واقعا میخواست جدا بشه بی سر وصدا اقدام میکرد و میرف ...

انگار خانوادش مبگن نزار بره اینطوری حس کردم خودشم نمیتونه مهریه بده ولی واقعا حس جالبی ندارم

بله دوتا

خدا حفظ کنه برات. خیلی زندگی ها الان اینطوری هستن عزیزم سعی کن خودتو نخوری و با بی خیالی بگذرونی. اگر روتون باز بشه و دعوا کنین خیلی ادامه دادن سخت میشه. سکوت کن و صبوری بزار حرمت زن و شوهری باقی بمونه. ولی سعی کن دیگه بچه دار نشی دوباره