2777
2789

با چشمای خودم دیدم...یعنی تعریف میکردن میگفتم طرف خرافاتیه دروغگو تهمت میزنه 

ولی دیدم تو قبر عقرب سیاه و پر کرم خاکی بود یعنی اونقد کرم خاکی قابل باور نبود یه خروار 

بعد میگفتن این دومین قبره ،از آخوند رسیدن اونم گفته شما دفن کنید کاریتون نباشه 

براش نماز وحشت خوندم سوره بقره خوندم یه تسبیح صلوات فرستادم 

کاش تو دنیا مراقب اعمالمون باشیم واقعا آدم از یک روز سهله یک ثانیه دیگه خبر نداره 

واقعا یه حالی شدم...میگن بعد اینکه آخرین نفر هفت قدم از سرقبرمون دور میشه میان واسه سوال ،برای اون لحظه هم دعا کنیم...دنیا واقعا هیچه ارزش هیچ ناراحتی رو نداره ،لخت اومدیم لخت میریم کفنمون یه جیبم نداره 

با بیل عقرب مینداختن بیرون باز برگشت طرف قبر،اون آخونده گفت اعمالش باهاش میره فقط براش دعا و طلب آمرزش بکنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش میشد تا اونجایی ک میشد براش حلالیت میطلبیدید 

چون هرچقدر هم دعا و قران و نماز بخونید حق الناس که بخشیده نمیشه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
آره فامیل نزدیکمون ظاهرش ک خوب بود تو فامیل آزارش ب کسی نرسیده بود والا آدم ازبقیه کاراش خبر نداره م ...

خدا رحمتش کنه ....

یه بی شرف حرومزاده زندگیمو ازم گرف من اونو نمیبخشمش همیشه تو ای احوالات تصورش میکننم

اگه کسی حق کسی رو بخوره انشاالله قبرش اینطوری میشه به حق صاحب زمان اگه این دنیا تقاص پس ندادن انشاالله قبرشون رو ببینم عقرب سیاه درمیاد خیلی زیاد اگه عمرم کفاف بده باشم تو این دنیا اگه نباشم هم بچه هام ببینن دلشون خنک بشه اگه حق مارو خوردن اگه نخوردند که دیگه هیچ خدا بهتر می‌دونه تو شریکی دلم پر بود نوشتم خالی بشم

جسم که دیگه عذابی نمیکشه روح از بدن خارج میشه من از شما و اون روحانی تعجب میکنم چه راحت تو مراسم تدفین خدابیامرز اعمالشو بدون اینکه بدونید بد و لایق عذاب دونستید؛  خدا همه رفتگان رو رحمت کنه