2777
2789
عنوان

از دیروز ک ی تصادف دیدم بدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 124 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره عزیزم واقعا حالم خوب نیست

ایشا..  خوب بشی گلم

🫂🙏بازم معذرت

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

منم تو خیابون یکی جلوچشمم تیر خورد خون از دهنش درومد مثل فیلما خیلی هم جوون زیبایی بود تا چندروز حالم خیلی خراب بودجوری که حتی نمیتونستم کارای روزمره رو انجام بدم ولی باگذشت زمان خوب شدم

انگشتر طلا نداری بندازی داخل اب یکم بمونه بعد ابو بخور میگن استرس و ترس از بین میبرع

من باز تو ماشین بودم ساعت شش صبح هوا یخخخ تاریک زمستون میرفتم سر کلاس دوتا معتاد ی بنده خدا رو داشتن با چوب محکم میزدن فک کن تو اون هوای سرد بدن ادم خشک میزدن راننده سرعتو کم کرد این بدبخت خودش انداخت داخل ماشین یهو گازو گرف اون احمقا اجر پرت کردن سمت شیشه ماشین اینم میگفت بدنم درد میکنه دارم میمیرم دارم میمیرم فقط راننده پیادسش کرد دم بیمارستان و رفتیم انقددد حالم بد شد انقد ترسیدم میگفتم خدایا شکرت دستشون ب در نرسید باز کنن بیان تو