2777
2789
عنوان

خانوما شامپو چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من موهام‌چربه‌ فقط کلییر بهم میسازه

هرشامپوی دیگه ای بزنم‌ شوره میزنم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

سریتاواقعا معجزس

سرم تقویت مژه وابروش چی ؟

امتحان نکردین؟

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

سرم تقویت مژه وابروش چی ؟امتحان نکردین؟

سریتا همه چیش خوبه.بد وجود نداره

فقط اگه ریزش مو داری مدلی که پروبیتیک دارشو بخر ریزشو قطع میکنه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

سریتا همه چیش خوبه.بد وجود ندارهفقط اگه ریزش مو داری مدلی که پروبیتیک دارشو بخر ریزشو قطع میکنه

موهام چربه

والا من ریزش مو دارم همه نوع شامپویی هم زدم 

از صحت و پرژک و شبنم و ایروکس و سبغ و الان هم بسکه تعریف بیوکسین قرمز و کردن 

اما هیچ کدوم اثر نداشت البته ایروکس بد نبود ولی خوب هم‌چنان ریزش مو دارم

من موهام‌چربه‌ فقط کلییر بهم میسازههرشامپوی دیگه ای بزنم‌ شوره میزنم

من کلی. شوره سرم برد ولی کچل شدم باهاش ی خانمی تو داروخانه بهم گفت که بده ولی متوجه نشدم تا کچل شدم ..