2777
2789
عنوان

جدا شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 24 پست
مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم ا ...

بهترین کارو کردی الان ک هیچ خبری نبود و نه عقدی ن محرمیتی باید خودشو بهتر نشون میداد اینطور کرد   بعدها ۱۰۰درجه بدتر نشون میداد بهترین کار ممکن رو انجام دادی خواهرم

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم ا ...

تعجب میکنم با این حرفش جطور نزدی بکشیش.. بعد الان دو دلی که بهش برگردی یا نه؟؟؟ 

خاستگار دیگه داری؟

اره خاستگارم خدایی خوبه 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

بهترین کارو کردی الان ک هیچ خبری نبود و نه عقدی ن محرمیتی باید خودشو بهتر نشون میداد اینطور کرد بع ...

آجی اون خیلی گریه می‌کنه اعصابم بهم می‌ریزه 

چکار کنم ؟

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

آجی اون خیلی گریه می‌کنه اعصابم بهم می‌ریزه چکار کنم ؟

سنتونو میگی، به گریه های الانش نگاه نکن بعدها این موردایی ک گفتی عذابت میده  یچیزی از منی ک متاهلم بهت وصیت !،برای ازدواج دلت برای خودت بسوزه وگرنه تا آخر عمر غصه میخوری

یک عدد مامان که عاشق بچه هاشه

آجی اون خیلی گریه می‌کنه اعصابم بهم می‌ریزه چکار کنم ؟

اینا اشک تمساح دلت   برا هیچ کس جز خودت نسوزه  

تو چطوری نزدی تو دهنش

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
2790
2778
2791
2779
2792