2777
2789
همونم خودش دلگرمیه

افسردگی یک بیماریه مثل سنگ کلیه . شما که انتظار نداری بدون درمان سنگ کلیت خوب بشه پس نباید انتظار داشته باشی افسردگی بدون درمان خوب بشه . جدی بگیرش . حیف عمرته . الان انگار مغزت تو جهنمه وقتی بیای بیرون میبینی دنیا چقدر جای بهتریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی یک بیماریه مثل سنگ کلیه . شما که انتظار نداری بدون درمان سنگ کلیت خوب بشه پس نباید انتظار دا ...

درسته راست میگین

فک ک میکنم میبینم ۳ ساله حداقل افسردم ولی چون درمان نکردم بعد ی مدت دوباره برمیگرده از این چرخه خسته شدم حقیقتا

مرسی ازتون

درسته راست میگینفک ک میکنم میبینم ۳ ساله حداقل افسردم ولی چون درمان نکردم بعد ی مدت دوباره برمیگرده ...

و میدونی قسمت بد ماجرا چیه؟ افسردگی طولانی حافظه و تمرکزت رو از بین میبره . به خاطر کمبود انرژی به هیچ کاری نکردن عادت میکنی بعد میبینی غمگین نیستی ولی باز نمیتونی کاری انجام بدی چون عادت کردی 

امان از وقتی ک نمازم نتونی بخونی

اصلا هیچ فرقی نمیکنه خدا هنه ی بندهاشو دوست داره وقتی حرف میزنی باش انگار پر دراوردی باور کن چرا باید خدارو از جهات جهنم و ترسناک ببینم خدا خیلی قشنگ و مهربونه بخشندست  بندشو دوست داره اصلا وقتی از خدا در خواستی رو میکنی در روایات امده خدا  هیچ بنده ای خواسته اش رو رد نمیکنه البته اگه به صلاحت باشه  تنها چیزی که  میتونه مسیری که خدا برات نوشته تغییر بده دعاست