بچم از اول خیلی خیلی جلو تلوزیون بود از نوزادی دیدم نزدیک دو سالش داره میشه و حرف نمیزنه فقط باباماما بی هدف و به اسم واکنش نداره ۱۰ روزه دیجیتالو قطع کردم واکنش به اسم خیلی بهتر شده ارتباط چشمی هم همین طور تقلید حیوانات در نیاره کلا اجتماعیه با همه گرم میگیره و جدیدا دو سه تا کلمه هم میگه مامان گفتنش هم هدف دار شده تقریبا خیلی میترسم میگم کی به حرف میاد داشتید تجربه اینطوری کی به حرف اومد
آره دختر من .قطع کن روش کلا ،گوشی هم دستش نده بازی هدفمند کن باهاش ،براش داستان بخون از رو کتاب ،خودتم زیاد گوشی دستت نگیر .خوب میشه تا چهار سالگی خودش میرسونه
بستگی داره من خودم از نوزادی مامانم میگه جلو تلوزیون بودم اما همیشه جز ممتاز ترین های درسی بودم زودم ...
پس چجور بچت اینجور شد البته من یکی از دوستانمونم بچشون همینجوری شد اونم تلویزیون نگاه میکرد میگم شاید ب خاطر نوع برنامه کودکا باشه اخه الان برنامه کودک ها از نظر رنگ و محتوا و گرافیک و .... خیلی فرق دارن با زمان ماها
میشه بیشتر بگی در موردش عزیزم دقیقا از کی فهمیدی چه علائمی داشت الان چطوره خواهش میکنم کامل بگی ممنو ...
اشتباه کردم از اول سرش تو تلویزیون و گوشی بود چون حوصله نداشتم با هاش حرف بزنم و بازی کنم .تا دو سالگی مثل بچه شما بود .سه سالشم شد دیگه اوج گرفت شعر می خوندا ولی فقط با تلویزیون کلا تو دنیای گوشی و تلویزیون غرق بود حتی دسشویی نمی رفت تا چهار سالگی رو فرش راحت کارش می کرد .تا آروم و بهانه گیر .دیگه از سه سالگی توجه ومحبتم بهش زیادکردم .گوشی تعطیل ،تلوزیون روزی نیم ساعت حداکثر ،پارک بردم هر روز ،بیرون بردم،باهاش زیاد حرف زدم ،داستانگفتم .الان شش سالشه دیگه عالیه .حرف زدنش اینقدر قشنگه همه اش کلمات محبت آمیز و زیبا میگه با لحن ملایم و مهربون .خیلی باهوش وحرف گوش کنه همه میگن این دخترت چه قدر قشنگحرف میزنه