2777
2789

بچم از اول خیلی خیلی جلو تلوزیون بود از نوزادی دیدم نزدیک دو سالش داره میشه و حرف نمیزنه فقط باباماما بی هدف و به اسم واکنش نداره ۱۰ روزه دیجیتالو قطع کردم واکنش به اسم خیلی بهتر شده ارتباط چشمی هم همین طور تقلید حیوانات در نیاره کلا اجتماعیه با همه گرم میگیره و جدیدا دو سه تا کلمه هم میگه مامان گفتنش هم هدف دار شده تقریبا خیلی میترسم میگم کی به حرف میاد داشتید تجربه اینطوری کی به حرف اومد

آره دختر من .قطع کن روش کلا ،گوشی هم دستش نده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بازی هدفمند کن باهاش ،براش داستان بخون از رو کتاب ،خودتم زیاد گوشی دستت نگیر .خوب میشه تا چهار سالگی خودش می‌رسونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دختر من .قطع کن روش کلا ،گوشی هم دستش نده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌بازی هدفمند کن باهاش ،براش داستان بخون از رو ...

میشه بیشتر بگی در موردش عزیزم دقیقا از کی فهمیدی چه علائمی داشت الان چطوره خواهش میکنم کامل بگی ممنون میشم

وای من بچم هفت ماهشه خیلی علاقه داره ب گوشی و تلویزیون یعنی ازش دورشون کنم ؟ ممکنه رو حرف زدنش اثر م ...

بستگی داره من خودم از نوزادی مامانم میگه جلو تلوزیون بودم اما همیشه جز ممتاز ترین های درسی بودم زودم حرف زدم

بستگی داره من خودم از نوزادی مامانم میگه جلو تلوزیون بودم اما همیشه جز ممتاز ترین های درسی بودم زودم ...

تلویزیون زمان شما با تلویزیون الان یکیه مگه؟؟؟؟ 

اندازه و کیفیت تصویر رنگها و شکلهای تصاویر و خیلی چیزهای دیگه کاملا متفاوته 

بستگی داره من خودم از نوزادی مامانم میگه جلو تلوزیون بودم اما همیشه جز ممتاز ترین های درسی بودم زودم ...

پس چجور بچت اینجور شد البته من یکی از دوستانمونم بچشون همینجوری شد اونم تلویزیون نگاه میکرد میگم شاید ب خاطر نوع برنامه کودکا باشه اخه الان برنامه کودک ها از نظر رنگ و محتوا و گرافیک و .... خیلی فرق دارن با زمان ماها

پسر یکی از اشنایان دیجیتال قطع کنین دوره های مخصوص داره الان ۵ سالشه حرف میزنه ولی توی رفتارهاش لنگ ...

میشه بیشتر بگی در موردش گلم تو رو خدا چجوری فهمیدن علایم مراحل کی حرف زد کی درست شد کلا چیا ازش میدونید ممنونتون میشم بگید

میشه بیشتر بگی در موردش گلم تو رو خدا چجوری فهمیدن علایم مراحل کی حرف زد کی درست شد کلا چیا ازش میدو ...

اشنامون گفت دیدم تو کاراش پیشرفت نداره فهمیدم یه مشکلی هست 

میگم که ۵ سالشه الان هنوز کامل کامل نشده ولی بهتره حرف میزنه کم 

پس چجور بچت اینجور شد البته من یکی از دوستانمونم بچشون همینجوری شد اونم تلویزیون نگاه میکرد میگم شای ...

چی بگم والا نمیدونم به خدا شاید ما کلا نیم ساعتی در روز بوده باشیم اما بچه های الان مثل بچه من بالای ۱۲ ساعت

میشه بیشتر بگی در موردش عزیزم دقیقا از کی فهمیدی چه علائمی داشت الان چطوره خواهش میکنم کامل بگی ممنو ...

اشتباه کردم از اول سرش تو تلویزیون و گوشی بود چون حوصله نداشتم با هاش حرف بزنم و بازی کنم .تا دو سالگی مثل بچه شما بود .سه سالشم شد دیگه اوج گرفت شعر می خوندا ولی فقط با تلویزیون کلا تو دنیای گوشی و تلویزیون غرق بود حتی دسشویی نمی رفت تا چهار سالگی رو فرش راحت کارش می کرد .تا آروم و بهانه گیر .دیگه از سه سالگی توجه و‌محبتم بهش زیاد‌کردم .گوشی تعطیل ،تلوزیون روزی نیم ساعت حداکثر ،پارک بردم هر روز ،بیرون بردم،باهاش زیاد حرف زدم ،داستان‌گفتم .الان شش سالشه دیگه عالیه .حرف زدنش اینقدر قشنگه همه اش کلمات محبت آمیز و زیبا میگه با لحن ملایم و مهربون .خیلی باهوش و‌حرف گوش کنه  همه میگن این دخترت چه قدر قشنگ‌حرف میزنه

اشتباه کردم از اول سرش تو تلویزیون و گوشی بود چون حوصله نداشتم با هاش حرف بزنم و بازی کنم .تا دو سال ...

عزیزم از کی شروع کرد به کلمه گفتن قبل ۲ سال نمیگفت از کی دیجیتالو قطع کردی دیگه علایمش چیابودن ببخشی زیاد میپرسم استرسم خیلی به خدا