2789
عنوان

مشاوره

144 بازدید | 31 پست

سلام میشه یه مشاوره خواهرانه بدین

بهم من چن وقته تو یه رابطه جدیم خاستگاریم نیومده فعلا ولی خب خانواده هامون در جریانن  ولی من خیلی دوستش دارم و واقعا وابستشم ولی از یه بابت پسره اصلا وضع مالیش خوب نیست حتی پول دکتر رفتن نداره سرکار نمیره .. نمیدونم اگه ماه بعد ک بیاد خواستگاریم بعدس چطور قراره پیش بره زندگیمون میگه بزار عقد کنیم میرم سرکار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🥲خودمم نمیدونم چیکار کنم

بهش بگو برو سرکار زندگیتو سروسامون بده

من یکسالم شده منتظرت میمونم تا زندگیتو بتونی اوکی کنی

بعد بیای خواستگاری

الان جدی خودت فرض کن اومدن خواستگاری...

میخای بگی شغلش چیه

درامدش چیه

خونش کجاس

ماشینش چیه

استارتر فقط به خاطر اینکه تو تاپیکت بیام انلاین شدم،تو رو خدااااا چشمات رو باز کن و خودتو تو دردسر ننداز،الان زمونه ای نیست که بشه با بیکاری و بی پولی زندگی کرد،یکی دو ماه دیگه عشق از سرت میپره،نکن خواهر من،یعنی چی بعدا میرم سرکار

بهش بگو برو سرکار زندگیتو سروسامون بدهمن یکسالم شده منتظرت میمونم تا زندگیتو بتونی اوکی کنیبعد بیای ...

بهش گفتم شرایطشو نداری فعلا هروقت اوکی شد بیا بهش برمیخوره  با این حال بهش میگم منم میرم سرکار زودی جلو بیفتیم میگه نمیخاد زن نباید بره سرکار  یا میگه حتی دانشگاهم نمیخاد بری

بهش گفتم شرایطشو نداری فعلا هروقت اوکی شد بیا بهش برمیخوره با این حال بهش میگم منم میرم سرکار زودی ...

واا😐😐😐😐

جدی میگم زندگی خودتو خراب نکن

مگ چنبار قراره زندگی کنی

ب حرف قلب بخای پیش بری ادمو بدبخت میکنه

استارتر فقط به خاطر اینکه تو تاپیکت بیام انلاین شدم،تو رو خدااااا چشمات رو باز کن و خودتو تو دردسر ن ...

😔ولی با وابستگی ک دارم چیکار کنم حس میکنم بعد اون دیگه نتونم زندگیمو ادامه بدم میدونم وابستگیم اشتباهه 

عزیزم من اشنام با همچین آدمی ازدواج کرد 

الان اشنام‌ پنجاه و خورده ایه شوهرش ۶۰ 

خالم خودش از جوونی کار میکرد مرده کار نمی‌کرد 

الان خالمم از کار افتاده شده حتی نون شبم ندارن 

وضعیتشون خیلی بده 

با همچین آدمی ازدواج نکن مگر اینکه شغل پیدا کنه

تازه اینا قدیم ازدواج کردن شما تو این زمونه به نظرت بی شغل میشه؟

والا مرد هم شاغل باشه بازم نمیشه حتما باید هر دو شاغل باشن

😔ولی با وابستگی ک دارم چیکار کنم حس میکنم بعد اون دیگه نتونم زندگیمو ادامه بدم میدونم وابستگیم اشتب ...

چند سالته؟وابستگی فوقش چند ماهه بعد همه چی یادت میره،دانشگاه  و کار هم برات ممنوع کرده!جدا بیخیالش شو

عزیزم من خالم با همچین آدمی ازدواج کرد الان خالم پنجاه و خورده ایه شوهرش ۶۰ خالم خودش از جوونی کار م ...

هعیی🥲🥲

هروقت میگم برو بهش سرکار میگه بهم فشار نیار بعد عقد میرم