2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرونا تیغی هست ک تو گلو میزنهعشقم مریضیت خوب شده این دیه حساسیتشهبرو سوزن بتامتازون اگر آبریزش داری ...

مرسی عزیزم 

آخه میدونی میخوام تست اعتیاد بدم برای آزمایش ازدواجمون داروهامو قطع کرده بودم دوباره حالم بد شد نمیتونم ۳ روز دارو نخورم ۶ اُم هم مراسممونه 🤧😭😂

برای من با گلو درد و سرفه شروع شد که خوب شد اونابعدش تب و لرز و بدن درد شدید که اونم خوب شدالان دچار ...

وای. خدا کنه برا پسر من اینجوری نباشه. الان روز پنجمه. با تب بی علت شروع شد. الان عطسه و سرفه و آبریزش داره

ما هم خانوادگی گرفتیم سرفه دارم چ صدام به حدی گرفتع که حس میکنم دارم خفه میشم

من یه شب اصلا نمیتونستم نفس بکشم بخدا 

گفتم دارم میمیرم 😐🤧 خدا رو شکر گذشت اون شب 

خیلی بده 

مرسی عزیزم  آخه میدونی میخوام تست اعتیاد بدم برای آزمایش ازدواجمون داروهامو قطع کرده بودم دوبا ...

خاهش میکنم گلم، فک نکنم اعتیادی ربطی ب این قرص ها داشته باشه، با دکتر مشورت کن ببین شاید اصن رو نتیجه آزمایش تاثیر نزاره یا حداقل دارویی بده ک تاثیر نزاره

خودم و دوتا دخترام گرفتیم هممون حالمون بده ..مشکل اینجاست ک با ابن حالم هم باید ب اونا برسم هم کارای ...

وای عزیزم خدا بهت سلامتی و توان بده 

خیلی سخته اینجوری 

من همش مادرم ازم مراقبت میکنه 

میگم اگه مامانم نبود چه غلطی میکردم 

ایشالا زودتر خوب شید همگی 

وای. خدا کنه برا پسر من اینجوری نباشه. الان روز پنجمه. با تب بی علت شروع شد. الان عطسه و سرفه و آبری ...

ایشالا که اینطوری نیست و زودتر خوب شه

اگه دارویی داره قطعش نکن 

من داروها رو‌ قطع کردم حالم بد شد 

وای عزیزم خدا بهت سلامتی و توان بده خیلی سخته اینجوری من همش مادرم ازم مراقبت میکنه میگم اگه مامانم ...

من زنگ زدم آبجیم بیاد حداقل یه سوپ واسمون بپزه ک اونم تو سوپ‌اومده بود لپه و عدس ریخته بود گفتم کی آخه حبوبات میخوره ریختم بیرون گفتم دوباره درس کن بدون لپه عدس بهش برخورد قهر کرد رفت گفت ب منچه..

من دلم یک زَخـــمِ نمک خورده اس... ღ
خاهش میکنم گلم، فک نکنم اعتیادی ربطی ب این قرص ها داشته باشه، با دکتر مشورت کن ببین شاید اصن رو نتیج ...

مرسی عزیزم 

آره باید حتما یه فکری بکنم 

خود آزمایشگاه نمیشه بفهمه من سرما خوردم گیر نده 😂

من زنگ زدم آبجیم بیاد حداقل یه سوپ واسمون بپزه ک اونم تو سوپ‌اومده بود لپه و عدس ریخته بود گفتم کی آ ...

عه بنده خدا حالا اگه خوب بود میخوردی اشکال نداره 

کاچی به از هیچی