ولی بنظرتون کلاس زبان یا کلاسای دیگه هست ک از الان مفید باشه برا آیندش
یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید) سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂 تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻 این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH
هوشش اگر در مسیر درست نباشه هیچ نتیجه ای ندارهخودتون چک کنید سهم مدارس عادی از رتبه های برتر کنکور ص ...
الان راهنمایی هستش
ینی برا دبیرستان بره مدرسه بهتر یا ن
یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید) سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂 تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻 این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
زبان که خیلی دیر شده واسه شروع کردنش ولی زبان مهم ترین چیزیه که تو دستش داره بعدشم اگر تیزهوشان یا ن ...
هیچ وقت واسه زبان دیر نیست این حرف مفت جایی نزن لطفا ادم میشناسم ۳۱ ساله بود از صفرررر صفر زبان شروع کرد بعد سه سال ایلتسش گرفت الان ک سال چهارم رفته آمریکا هیچ وقت برای زبان و ورزش دیر نیست من خودم ورزشکار چندین رشته ام زبانم سطح B1 از ۲۰ سالگی شروع کردم الانم ۲۱ سالمه قبلش هیچی نمیدونستم از زبان دبیرستان با تقلب زبانم پاس میکردم
سلام بهترین کار اینه که توسط مشاور استعداد یابی بشه ببینید علاقه و توانایی بیشتر به سمت چه رشته هاییه، یا خودتون تشخیص بدید توی چیا بهتره، ولی علی الحساب کلاس زبان و یه ورزش مورد علاقه ش خیلی مفیده. رباتیک موسیقی و.. این ها هم خوبن
همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.
کلاس رو بیخیال اینو میگم چون خودم از 15 سالگی کار فنی شروع کردم بزارید پیش ی آدم مورد اعتماد ی کار آزاد فنی یادبگیره البته الان درسشو میخونه ولی تابستون میتونید یا اگه میگید سنگینه بزارید بره پیش ی آرایشگر درآمد خوبی داره واسه آیندش خوبه
هوشش اگر در مسیر درست نباشه هیچ نتیجه ای ندارهخودتون چک کنید سهم مدارس عادی از رتبه های برتر کنکور ص ...
خب آخرش چی ؟ اینهمه درس بخونه لیسانس و فوق لیسانس هم بگیره وقتی کار نیست اگرم باشه کارای دولتی کمترین حقوق رو میدن چه فایده؟ الان بهترین کار اینه در کنار مدرسه یه هنر و مهارت فنی یاد بگیره