پس اول اون چیزایی ک گفتمو بررسی کن .شایدخوابت کم شده یا استرس و اضطراب داری
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️ ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست! ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست! 🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد! 💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است! ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌 ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴 ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید … سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف : بلفاروپلاستي 450 هزار تومان رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19