2777
2789
عنوان

عکس عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 63 پست
اینا مال خالم هستن، نه جوجه ندارن، جونه گندم حتما بهش میگم بزاره براشون مرسی

قربانت

مرغ عشقای من 13 تا جوجه داشتن تو یک سال سه بار تخم گذاشتن

ولی فقط چهارتاش زنده موند

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقت مدت هاست که عشق منه😩😩😩😩😩

😍😍😍 دلبرهههه منههه

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
نه بابا گناه دارن آزادشون نکنیا ازگرسنگی میمیرن اینا ب قفس عادت دارن پرنده ازاد نبودن که  

جدی؟؟ اخه حس میکنم دوستدارن رو شاخه درخت بشینن😔

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  
عکس گربه تو ت ل گ ر ا م فرستادن، اما جوجه ها مال عمم هستن

خیلی نازن

هم گربه هم جوجه ها

قربانت مرغ عشقای من 13 تا جوجه داشتن تو یک سال سه بار تخم گذاشتن ولی فقط چهارتاش زنده موند

بعضی اوقات هم خودشون تخم خودشون رو میخورن

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

تو قفسشون چوب درخت بذار کیف میکنن

بعضی اوقات هم خودشون تخم خودشون رو میخورن

مرغ عشقای من نخوردن تا الان

ولی بی عرضن، یهو پنج تا تخم میکنن فقط یکیش زنده میمونه همه از گشنگی تلف میشن

الان میرم میارم😍😍😍صداشونم خیلی قشنگه به به

عارهههه

عاشق صداشونم

نه عزیزم توو قفس باشن بهتره یهو ممکنه نصیب گربه بشن همون توو قفس باشن بذارشون توو حیاط یا تراس کلی عشق میکنن من خودم قناری دارم اگه هوا خوب باشه چندساعت میذارم توو تراس اینقد خوشحاله البته بذارش با میخ بر دیوار چون یهو گربه ببینه خیلی میترسه

نه عزیزم توو قفس باشن بهتره یهو ممکنه نصیب گربه بشن همون توو قفس باشن بذارشون توو حیاط یا تراس کلی ع ...

مرسی از راهنماییت عزیزم .😚😚

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی