2777
2789
عنوان

وای آنفولانزا جدید چقدر بده کشته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 21 پست
منم کمردرد شدید داشتم خیلی شدید با سرفه و عطسه یعنی آنفولانزا بوده آخه چیز سنگین بلند نکردم

من سرفه میکنم قفسه سینم میخواهد نصف شه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باردارم و سرکار ماسک میزنم،امروز مافوقم گفت:بابا اون چیه میزنی یکم بده پایین تر،تحریکم شدم که از ...

ماسک بزن ولش کن اونو من شوهرم بردم وکتر با ماسک سرماخوردم دیروز زیر سرم میخکوب شده بودم به تخت قندم افتاده بود واقعاااا چشمام سیاهی میرفت اصلا نمیتونستم راه برم اینطوریه 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ماسک بزن ولش کن اونو من شوهرم بردم وکتر با ماسک سرماخوردم دیروز زیر سرم میخکوب شده بودم به تخت قندم ...

اگه همونی باشه که من پارسال گرفتم خیلی سخته 

من وقتی حال جسمیم خوب شد حال روحیم خیلی عجیب شد شاید افسردگی شدید 

نمی دونم هر چی بود من تا حالا با اینکه خیلی مشکلات داشتم تجربه نکرده بودم ولی بعد این مریضی افکار خودکشی و یه حالت عذاب روحی داشتم سر هیچی

بعد دیگه اطرافیان بهم گفتن برو نوروبین و تقویتی بزن بدنت خالی کرده 

دیگه خداروشکر ب کمپلکس و نورو زدم بهتر شدم 

فک کنم این ویروس همه ویتامینا و انرژی بدن تحلیل میبره

اگه همونی باشه که من پارسال گرفتم خیلی سخته من وقتی حال جسمیم خوب شد حال روحیم خیلی عجیب شد شاید افس ...

مرسی فعلا که دارو دارو میخورم دستام قدرت تایپ زیاد ندارن

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

بعله بچه های من یک هفتس درگیر تب شدید و بدن درد هستن..سرفه و گلو درد هم ک نگم..نمیدونم چرا تمومی ندا ...

خواب آلودن؟؟ 

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀