2777
2789

؟ دلایل کافی برا خودتون داشته باشین. عدم سازش و تفاهم.... و دو تا بچه هم داشتین‌ بچه ها پامو بستن... 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه . طلاق نگیر

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

من توی شرایط روحی روانی سختی ام اما جسارت اوردن اسم طلاقم ندارم میترسم و موندن وسوختنم بهتره

خشونت و زن ستیزی شوهرم داره از درون میسوزونتم

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

من فقط می‌دونم پدر و مادر مسئول بچه ها هستند 

زندگی بعد از طلاق و شرایطی که طلاق برای آینده بچه ها میسازه وحشتناکه 

فقط از خدا میخوام کمکت کنه بهترین تصمیم رو بگیری 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
مشاوره رفتین؟

اره. 

رسما روانیه باید دارو بگیره مقاومتمیکنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

برای بهبود رابطه آموزش ببینید عدم سازش و تفاهم یعنی وقتی یه مشکلی پیش میاد بلد نیستید یه طوری با هم تعامل کنید که هر دو نفر هشتاد درصد راضی باشید یه کم تو باید از مواضع خودت کوتاه بیای یه کم هم شوهرت پای زندگی و اینده دو تا بچه وسطه صد خودتونو بذارید که بعدا هر تصمیمی گرفتی پشیمون نشی حتما  آموزش ببینید 

من خیلی به مشاوره گرفتن موردی اعتقاد ندارم به نظرم دوره همیشه بهتره چه توی تربیت فرزند چه یاد گیری تعامل و مدیریت خانواده کلا با دوره بهترم ولی تو ممکنه مدل متفاوتی داشته باشی و ترجیح بدی مشاوره بگیری ولی هر چی هست تمرکزت رو بذار روی بهبود روابطتت و براش زمان در نظر بگیر بگو اگه تا سال بعد مثلا وضعیت بهبود پیدا نکرد و مسأله جدیه دیگه ولی توی این تایم مثلا یک ساله صد خودتو بذار حتی اگر شوهرت همکاری نمیکنه تو سهم خودت رو بازی کن اینطوری تصمیم گیری هم برات آسون میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

برای بهبود رابطه آموزش ببینید عدم سازش و تفاهم یعنی وقتی یه مشکلی پیش میاد بلد نیستید یه طوری با هم ...

خسته م به خدا. انقدر دلمو شکسته دیگه هیچ حسی ندارم... اینقدر به اسم عصبانیت لهم کزده