2777
2789

😂تا دیروز به حجاب ملت خودمون گیر میدادن الان رسید به مسیحیا چه پیشرفتی

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
راهبه ها قضیه شون فرق داره اونا حتی اجازه ازدواج هم ندارن چون به عقد مسیح درمیان(یه جا خونده بودم)

قضییشون فرق نداره تو همه ادیان حجاب هست مسیحیای دیندار و یعودیای دیندار همگی حجاب دارن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قضییشون فرق نداره تو همه ادیان حجاب هست مسیحیای دیندار و یعودیای دیندار همگی حجاب دارن

حوصله بحث ندارم اونی که باید متوجه صحبت من میشه عزیز

حالا شما هی ربطش بده به چیزای دیگه 

موفق باشی گل

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
حوصله بحث ندارم اونی که باید متوجه صحبت من میشه عزیزحالا شما هی ربطش بده به چیزای دیگه موفق باشی گل

اینجا مده انگار هر کی جوابی نداره میگه بحث رو به حاشیه میکشی😂

اینجا مده انگار هر کی جوابی نداره میگه بحث رو به حاشیه میکشی😂

نه گل با کسایی که هر چی رو به حجاب ربط میدن صحبتی ندارم حرف زیاده ها ولی گوش شنیدن نباشه هیچی به هیچی😂🤦‍♀️

حوصله بحث ندارم اونی که باید متوجه صحبت من میشه عزیزحالا شما هی ربطش بده به چیزای دیگه موفق باشی گل

مسحیت تغییر کرده وگرنه مسیحی با دین اصلی داریم الا مسحیت شده چندتا فرقه🙏🌹🌹🌹

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

مسحیت تغییر کرده وگرنه مسیحی با دین اصلی داریم الا مسحیت شده چندتا فرقه🙏🌹🌹🌹

درست یا غلطش رو کاری ندارم که اون چند فرقه بعد مسیحیت اصلی خوبن یا بد.به هر حال الان طرف طبق دینش چیزی به اسم حجاب نداره که یکی از ایران براش نسخه میپیچه 

درست یا غلطش رو کاری ندارم که اون چند فرقه بعد مسیحیت اصلی خوبن یا بد.به هر حال الان طرف طبق دینش چی ...

خوشگلم 

حجابدر مسحیت سه دسته داره 

۱.گفتار

۲.رفتار

۳.پوشش

پوشش موی سر:بهش سفارش شده مخصوصا برای برای عبادت حتی روبند هم میزدن 

در بخشی از انجیل آمده است: « اما هر زنی که سر برهنه دعا یا نبوت کند، سر خود را رسوا می سازد. زیرا این چنین است که تراشیده شود. زیرا اگر زن نمی پوشد، موی را نیز ببرد. اگر زن را موی بریدن یا تراشیدن قبیح است، باید بپوشد.»

درباره ارایش این چنین اومده نازم 

در فرازهایی از انجیل آمده است : « و همچنین زنان، خویشتن را بیارایند به لباس مزین به حیا و پرهیز، نه به زلفها و طلا و مرواید و رخت گرانبها، بلکه چنانکه زنانی را می شاید که دعوی دینداری کنند به اعمال صالحه.

و نگاه به بیگانگان 

در بخشی از انجیل آمده است: « كسى كه به زنى نظر شهوت اندازد، همان دم، در دل خود با او زنا كرده است، پس اگر چشم راستت، تو را بلغزاند، قلعش كن و از خود دور انداز؛ زيرا تو را بهتر آن است كه عضوى از اعضايت تباه گردد، از آن كه تمام بدنت در جهنم افكنده شود.»

پس هست ولی تحریف شده نه تنها حجاب بلکه خیلی چیزای دیگه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

درست یا غلطش رو کاری ندارم که اون چند فرقه بعد مسیحیت اصلی خوبن یا بد.به هر حال الان طرف طبق دینش چی ...

در مسیحیت، حجاب زنان امری واجب به شمار می‌آمده است. «جرجی زیدان»، دانشمند مسیحی در این‌باره می‌گوید: «اگر مقصود از حجاب، پوشانیدن تن و بدن است، این وضع، قبل از اسلام و حتی پیش از ظهور دین مسیح، معمول بوده است و آثار آن هنوز در خود اروپا باقی مانده است.»

خوشگلم حجابدر مسحیت سه دسته داره ۱.گفتار۲.رفتار۳.پوششپوشش موی سر:بهش سفارش شده مخصوصا برای برای عباد ...

برام سوال شد پس چرا وقتی میرن کلیسا دعا و عبادت با لباس معمولی میرن حجاب و اینا ندارن؟ دیگه اوناییشون که میرن کلیسا مذهبی حساب میشن ی جورایی 😂

برام سوال شد پس چرا وقتی میرن کلیسا دعا و عبادت با لباس معمولی میرن حجاب و اینا ندارن؟ دیگه اوناییشو ...

نفهمیدم راستش چی پرسیدی😄

ولی برای عبادت در هرحالی چه کلیسا چه جاهای معمولی حتی شده شال سر میکنن لباس بلند میپوشن یا حتی کسی خدای نکرده فوت کنه برای خاک سپاری شده یه توربان یا یه شال بلند مشکی میندازن سرشون 

شما حتی فیلم ترکی هم ببینی واسه عبادت لباس های جدا دارن 

نفهمیدم راستش چی پرسیدی😄ولی برای عبادت در هرحالی چه کلیسا چه جاهای معمولی حتی شده شال سر میکنن لباس ...

منم از همون فیلما میگم خب ، برای خاکسپاری دیدم ولی مثلا وقتی میرن کلیسا برای عبادت یا دعا آنچنان پوشش خاصی ندارن چیزی سرشون نمی‌کنند در صورتی که تازه مذهبی هاشون میرن کلیسا منظورم این بود 

منم از همون فیلما میگم خب ، برای خاکسپاری دیدم ولی مثلا وقتی میرن کلیسا برای عبادت یا دعا آنچنان پوش ...

ن 

بعضیا میپوشن بعضیا نه ولی اکثرا میپوشن حتی یه شال ساده سرشون حتی شل 

خب اگه اینجوری من چاک سینمو بدم بیرون گردنبند الله بندازم چون مسلمانم

الان یعنی مشکلت این شده که چرا گردنبد صلیب میندازن گردنشون ؟خب طبیعیه نماد دینشونه دیگه ای ! خوشگلم هست براشون ..شمام گردنبد الله بندازین گردنتون کسی کارتون نداره 

خبری نیست. 

خوشگلم حجابدر مسحیت سه دسته داره ۱.گفتار۲.رفتار۳.پوششپوشش موی سر:بهش سفارش شده مخصوصا برای برای عباد ...

خب منم نیومدم در مورد تحریف شدن یا نشدنش حرف بزنم تو صحبتمم گفتم .کسی که اون دین رو قبول کرده نمیاد نقضش کنه فقط طبق اون پیش میره تو تاریخ هم نگاه کنی میبینی حجاب نداشتن یه طرز لباس پوشیدن بوده که به مرور تغییر کرده ولی در هر صورت حجابی که مد نظر مسلمون هاست رو نداشتن.و این طرز لباس پوشیدنشون دلیل بر بی دینی اونا نیست.اونا هم پیرو یه دین هستن میخواد درست باشه غلط باشه تحریف شده باشه یا بدون تغییر