2777
2789
ریشه اشو باید پیداکنی و البته که داروهای تثبیت خلق و امثال اینا کمک میکنه درمان بشه وادامه دارنشه

ریشه شو بدونی چجوری باید درمان کنی مثلا

دارو هوشیاری رو میاره پایین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ریشه شو بدونی چجوری باید درمان کنی مثلادارو هوشیاری رو میاره پایین

ریشش اگه تکرار بشه خب بیماری خوب نمیشه 

باید ریشه برطرف بشه کم رنگ بشه 

تراپی بشه 

و داروهایی هستن که هوشیاری رو پایین نمیارن ولی اخلاق طرف رو رو نرمال نگه میدارن 

که خدا نکرده فکر خودکشی و ....‌نزنه به سرش 

در سطح بالای بیماری 

انشالا همیشه سلامتی  و بهبودی باشه 

ریشش اگه تکرار بشه خب بیماری خوب نمیشه باید ریشه برطرف بشه کم رنگ بشه تراپی بشه و داروهایی هستن که ه ...

برای تکرار نشدن ریشه که ۹۰ درصد ریشه ها از خانوادست سخته برطرف کردنش

داروها اکثرشون اعتیادم دارن و عوارض بد 

ممنون همچنین

برای تکرار نشدن ریشه که ۹۰ درصد ریشه ها از خانوادست سخته برطرف کردنشداروها اکثرشون اعتیادم دارن و عو ...

اگه رها بشه هم خوب نیس و تو محیط روان درمانی میشوند و سلسله مراتبی به سمت بهبودی میروند 

قربونت♥️🤩🌷💕

اگه رها بشه هم خوب نیس و تو محیط روان درمانی میشوند و سلسله مراتبی به سمت بهبودی میروند قربونت♥️🤩🌷 ...

این روند یجوریه که شخصی اختلال شخصیت مرزی صدرصد وسط راه رهاش میکنه

❤️❤️

افسردگی نیست پوچیه

ببین اکر از نزدیکانته 

من دیدم افرادیکه به ته خط رسیده بودن 

اول بره یک مشاور حاذق که شخصیتش رو بشناسه و کمبودها و تفکرات اختلالات و کودکی و ...خانواده ژنتیک وراثت همه رو بشناسه بعد اونا که درمان شد حالا بیمار قابلیت این رو داره که روند درمان را ادامه بده و صبر کنه 

من دیدم یکی که اصلا دیگه هرروز کارش گریه و قرار ازخونه بود و حتی بی اختیاری ادرار مداوم داشت و هیچ کارنمیکرد غذاشم نمیخورد حرف هم نمیزد یه گوشه خیره میشد با این راه خوب شد خداروشکر کارهم میکنه

به امید خدا